2012 не е годината на маите, а на Дракона

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Любопитно

 

 

Почти не остана. Още малко и ще се сбогуваме с годината на Заека, за да навлезем в тази на Дракона. Това ще се случи на 22 януари и противно на апокалитичните предсказания за 2012-а, които слушаме постоянно, астролозите ни обещават, че краят на света няма да се случи!

Драконът е огнено животно и точно такава предричат, че ще бъде годината, която ни очаква. Е, те не отричат, че тя няма да е лека, но предсказват, че на упоритите, дипломатични и досетливи хора, тя ще донесе много успехи! Все пак според поверията Драконът е щастлив символ. Родените под неговия знак се смятат за галеници на съдбата, защото са орисани да се радват на много успехи. Той символизира късмета, положителното влияние в живота и напредъка, така че – очакват ни хубави неща, приятели!

И все пак казват, че тази година ще бъде ярка и непредсказуема и ни е подготвила много изненади. За да бъде наистина щастлива, ще трябва сами да положим усилия, за да не изпуснем шансовете си за успехи! Нищо няма да ни се даде наготово, но пък така е и по-интересно, нали?!

Във времето, прекарано под знака на Дракона, има голяма вероятност хората да осъзнаят себе си и да се изкачат на по-високо ниво в кариерата. Това важи особено силно за творческите професии. През тази година всички таланти на човек ще се разкрият с още по-голяма сила и ще бъдат забелязани от другите.

Драконът може да ни срещне и мечтания партньор или пък да ни помогне да укрепим семейния си живот. Но е важно да се отнасяте с внимание към хората около себе си!

Е, ами на нас ни звучи като една добра години! И като едни безнадеждни оптимисти избираме да сме с нагласата, че ако наистина вярваме, то годината на Дракона ще бъде прекрасна!


 

Коментари към "2012 не е годината на маите, а на Дракона ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg