Макарони с Рикота и риба тон

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Не знаем за вас, но ние сме тотални фенове на пастата! Ако и при вас е така, защо не пробвате тази рецепта за макарони с Рикота, риба тон и още нещо? Вкусна е и се приготвя много бързо. А ето и как точно...

Необходими продукти:
300 г паста или макарони
250 г сирене Рикота
400 г пресни домати или 425 г консервирани, обелени и нарязани домати
100 г настърган Пармезан
4-5 ситно нарязан босилек
сол
смлян черен пипер
консервирана риба тон

Начин на приготвяне:
Макароните се сваряват според указанията на опаковката.

Докато се варят макароните, доматите се бланшират и се обелват. Нарязват се на кубчета или се използват готовите консервирани домати, нарязани.

В тиган се смесват доматите с рикотата и се прибавят готовите и отцедените макарони. Разбъркват се и се прибавя босилек.

При сервиране макароните с рикота се поръсват с Пармезан и отцедената риба тон.
 


 

Коментари към "Макарони с Рикота и риба тон":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg