Млади топ-готвачи разкриват лесни ястия, които приготвят у дома

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Любопитно

Мислите, че сте твърде заети да готвите?

В случай, че си мислите, че на най-добрите готвачи им е лесно – помислете пак. Най-добрите готвачи в света под 30-години работят по 6 дни в седмицата, по 15 часа на ден. Те режат, стържат и измислят нови рецепти само за да имат един почивен ден. Въпреки това, те все пак имат време да готвят… поне на специални събития. Вижте какво казаха някои от най-добрите млади готвачи по света за лесните ястия, които приготвят в кухнята си.

Ето какво споделиха те:

„Живея с родителите си, така че не ми се налага да готвя вкъщи. Харесва ми да приготвям и да ям Японските домашни рецепти на майка ми: Ориз и къри с картофена яхния и телешко“

- Сейра Фуруя, 27г.

„Правя храна за да споделям…салата, риба, месо – всичко, което може да се пече.“

- Шинтаро Ава, 29г.

„Паста! Правя я по различен начин всеки път, но я обичам със сметана и бекон, пресен магданоз, много лимон и пипер.“

- Николай Шмид Скадборг, 29г.

„Никога не готвя вкъщи, но когато го правя е паста с домати, сирене, зехтин, чесън и босилек. Добавям и местно гръцко сирене, но понякога и пармезан.“

- Николас Билис, 29г.

„Правя проста салата със зелени зеленчуци, зехтин, лимонов сок и малко хляб. Французин съм и яденето не може да мине без хляб.“

- Оливие Кампаня, 36г.

„Правя салата „Капрезе“ или „Пан Кон Томате“ (испански тост с настърган домат)… просто обожавам сирената“

- Давид Андре, 29г.

„Паста със зехтин и сол.“

- Лесли Хотиокс, 29г.

„Китайска храна. Проверявам пресните зеленчуци и риба на пазара сутринта и импровизирам. Работя 15 часа на ден, така че обичам да пека, защото е лесно. Обичам да готвя и на огън, например барбекю!“

- Чанг Лю

„В случай, че готвя вкъщи, приготвям паста или пилешко. Ще мариновам пилето и ще го оставя да престои в хладилника за една нощ, като не го покривам, за да загуби влагата в кожата и да стане по-хрупкаво. След това го пълня с билки, чесън, лимон и го пека на висока температура, вадейки го периодично за да го мажа с масло. За бързо ядене приготвям ориз. Ям толкова много ориз, че трябва вече да съм заприличал на Японец.“

- Мич Лайнхард, 29г.

"Такос и Гуакамоле. Пека свинското цял ден за да стане сочно и ям малко чипс с гуакамолето. В случай, че искам да съм по-здравословен слагам малко пилешко във фурната."

- Шон Макдоналд
 


 

Коментари към "Млади топ-готвачи разкриват лесни ястия, които приготвят у дома":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg