Определиха идеалните пропорции на филията с масло

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Хранене

Британски учени откриха формулата за перфектната закуска. Тя трябва да е тънко нарязана, добре препечена филийка, намазана с масло и сладко.

За да получим максимално удоволствие от храната си в ранните часове и да посрещнем деня с усмивка, много внимателно трябва да преценим точните пропорции на резенчетата хляб. Желателно е да оставим филията да „отдъхне“ 10 минути след като сме я препекли, след което да я затоплим отново за 1 минута във фурната на 220 градуса. По този начин хлябът става хрупкав, а маслото отгоре няма да се стопи веднага.

Перфектното съчетание на сладкото и маслото са - 11.2 грама сладко и 7.1 грама масло. И двете трябва да са намазани на тънък и равномерен слой. Ако прекалим с която и да е от съставките, ще изгубим баланса във вкуса.

Специалистите съветват парченцата плод в сладкото да са с големина между 1.5 мм. и 4 мм.

Оттук натам дали ще предпочете череши, ягоди, смокини или праскови, си е ваш избор. Важното е да следвате пропорциите. Ние вече изпробвахме рецептата и ви гарантираме, че си заслужава! Само с големината на плодовете срещнахме леки затруднения, но при следващата партида сладко от смокини ще се постараем да запознаем и баба с идеалната формула.


 

Коментари към "Определиха идеалните пропорции на филията с масло":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg