Паста със сьомга, сушени домати и пармезан

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Из мрежата

Когато ни се хапва нещо апетитно, интересно на вкус и не особено трудно за приготвяне, винаги залагаме на добрата стара италианска кухня! С нея няма начин да не се поглезим. Предлагаме ви да го направите и вие с тази рецепта за паста със сьомга, сушени домати и пармезан! Ммммм…

 

Необходими продукти:

150 г паста Папарделе

100 г сьомга

4 сушени домата

каперси

5 г пармезан

1 щип. черен пипер

сол

зехтин

 

Начин на приготвяне:

Сварете пастата според указанията на опаковката. Изплакнете я се със студена вода и я отцедете.

Почистете сьомгата от костите и я нарежете на средни по големина кубчета. Запържете я в малко зехтин от всички страни до златисто.

Маринованите сушени домати нарежете на средно големи парчета и ги добавете към сьомгата, когато тя е почти напълно готова.

Разбъркайте внимателно и в тигана добавете отцедената паста. Отново разбъркайте, докато вкусовете се смесят. Подправете със сол и черен пипер на вкус.

Сервирайте пастата, поръсена с пармезан и малко зрънца каперси.


 

Коментари към "Паста със сьомга, сушени домати и пармезан ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg