Абсолютната трагедия да срещнеш любовта на живота си в неподходящото време

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Разделите винаги са трудни, промяната е голяма – да изгубиш човека, когото си обичал. Казват, че времето лекува всичко и ще срещнеш друг. А бившият ще се превърне само в спомен.

Но има и други раздели. Не такива раздели. С човека, когото не успявате да забравите и преодолеете, независимо какво се случва в живота ви и колко време минава. Не минава и ден, в който този човек да не се появи в мислите ви и да не ви накара да потръпнете, дори за секунда.

Това обикновено се случва, защото връзката не е приключила. Не и в сърцето ви. Но така и не успявате да разберете това, защото ви е трудно и да го повярвате, тази идея ви побърква.

И вместо да приемете, че имате нещо недовършено, си повтаряте, че сте добре и продължавате напред. Заблуждавате себе си. И така, докато не чуете вашата песен, не видите негова снимка или просто нещо, което ви напомня за него, а може и дори да се събудите с мисълта за бившата си половинка.

Има толкова много хора, които влизат и излизат от живота ви. Хора, с които излизате веднъж и не повтаряте, такива, които харесвате, но не се получава. Има и такива, които ви обсебват така, че ви отнема месеци да се съвземете.

Но това е различно. Това е чувството, когато знаете, че нещо трябва да приключи точно сега, но всъщност не е истински свършило. Не можете просто да си кажете „желая ти всичко най-добро“ и да продължите. Не можете да приключите тази глава, защото знаете, че не може да оставите този човек. Не още, а може би и никога.

И ето ви в това, което спокойно можем да наречем „любовно чистилище“. Да, всички сме имали една такава вечна любов. Когато знаете кой е любовта на живота ви, но не можете да бъдете заедно.

Може би сте срещали за кратко, може би сте имали дългогодишна връзка, а може и никога да не сте били официално заедно. Но връзката ви с този човек е толкова реална и силна, магнетична, че непрекъснато ви дърпа назад, кара ви да се връщате при него отново и отново.

Всъщност това може да е точно човекът, с когото ще завършите жизнения си път. Но сега не сте заедно заради времето, графиците, пропуснатите възможности и все такива едни. И така – седите си в любовното чистилище, убивайки време, докато се откриете отново един друг.

Не, не седите и слушате тъжна музика. Намирате си какво да отвлича вниманието ви, правите се, че продължавате живота си. Срещате други страхотни хора, с които искате да се получи нещо хубаво, но така и не се получава, защото нещо не ви позволява, нали? Да, защото никой не е способен да ви накара да се чувствате така, както любовта на живота ви.

Защото когато знаете, знаете. Такава връзка се случва в живота веднъж, най-много два пъти.

Някои хора срещат някого, влюбват се и живеят щастливо. Много други не са такива късметлии. Някои от нас трябва да преминат през скандали, раздели, през ада, докато накрая се получи. Може би проблемът отново е таймингът. Може би трябва да се учите и растете, преди да се установите истински. Какъвто и да е проблемът, знаете, че двамата отново ще намерите път един към друг.

Но докато намерите този път, ще си седите нещастни в любовното чистилище, надявайки се да намерите някого или нещо да ангажира вниманието ви.

Хората са сложни и любовта може да бъде много объркана, нали?


 

Коментари към "Абсолютната трагедия да срещнеш любовта на живота си в неподходящото време":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част I 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

13:14 | 12-06-19| ходене...
 
Няколко начина да се справите със стреса Няколко начина да се...

Вижте кои са те!

11:35 | 06-12-19| стрес лесни...
 
Всичко, което трябва да знаете за мъжа Риби преди да започнете връзка с него Всичко, което трябва...

Научете повече!

17:10 | 06-18-19| неща трябва...
 
8 Мощни суперхрани, които се борят с умората и стреса 8 Мощни суперхрани,...

8 храни които дават енергия и...

10:28 | 06-25-19| Виж цялата статия
 
Вашата най-слаба черта на характера, според зодията ви Вашата най-слаба...

Знаем ли какви са...

10:30 | 06-26-19| Виж цялата статия
 
Няколко естествени начина да се справите с високото кръвно Няколко естествени...

Научете как!

17:10 | 06-26-19| лесни...
 
Всичко, което трябва да знаете за семената от чиа Всичко, което трябва...

Научете повече за тази...

15:27 | 06-28-19| всичко...
 
Какъв е най-подходящият избор за домашен любимец? Какъв е...

Куче или котка?

16:00 | 07-04-19| домашен...
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg