Ако искате по-стабилна връзка, заложете на танците!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Ние сме страшни фенове танците! Те разтоварват, карат ни да се забавляваме, а и да махаме по някой и друг килограм. Но още повече ги заобичахме, след като разбрахме още едно тяхно супер предимство – заздравяват връзката! Така поне твърди френско проучване, а и ние сме склонни да му вярваме.

Когато двойката танцува, тя се сближава и физически, и емоционално. Пренася се за кратко в друг свят, където само двамата влюбени съществуват. Така се повишава желанието за съпричастност и… секс! Според специалистите повечето танцувални вечери завършват с бурни ласки в леглото. И не само – чрез танца партньорите засилват доверието си един към друг и се отпускат да споделят повече.

Така че, ако нещо във връзката ви куца, хващайте гаджето и отидете на дискотека или клуб. А може и да се запишете на уроци. Според проучването, най-много сближават латино танците, тангото и танците с ориенталски елементи (у нас поне е пълно с такива).

Единственият проблем, с който дамите могат да се сблъскат, е нежеланието на любимия да танцува. Но бъдете упорити и търпеливи и накрая ще склони. В крайна сметка, за любовта трябва да сме готови на всичко, нали?


 

Коментари към "Ако искате по-стабилна връзка, заложете на танците!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg