Ако не можете да отговорите на тези 3 въпроса, не сте преживели бившия си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

Да бъдете зарязани от предполагаемата си сродна душа е болезнено. Гордостта ви е наранена, но се опитвате да покажете на всички, че не ви пука и можете да се съвземете много бързо, но можете ли?

Уреждате си среща с някого, който харесвате (всъщност не е задължително), впускате се в нова връзка и живеете на пълни обороти, защото можете и защото не може да степо-долу от бившия. Преди всичко това обаче си задайте тези няколко въпроса, за да сте сигурни, че наистина сте оставили всичко зад гърба си и това е едно ново начало:

1. Бихте ли били заинтригувани от този човек при други обстоятелства

Току що сте се оттървали от токсична връзка и изведнъж срещате мил, симпатичен човек, който ви приковава вниманието, но щеше ли да е така, ако обстоятелствата бяха други? В повечето случаи наистина сме готови да се хвърлим на първия срещнат, който да помогне поне малко на разбитото ни сърце да забие отново и нещата, разбира се свършват зле. Уверете се, че напълно сте преживели старата любов преди да се впускате в нова, в противен случай ще има някой наранен.

2. Какво ви мотивира да сте с този човек?

Страхът да не останете сама, отмъщението и това да не сте по-назад от бившия си не са правилните мотиви. Ако сте с някого, трябва да бъдете, защото се наслаждавате на компанията му, защото ви привлича, защото наистина желаете това. Гневът, страхът, наранената гордост нямат място във вашите взаимоотношения.

3. Какво чувствате, когато мислите за бившия си?

Липсва ли ви или го ненавиждате? Бихте ли се върнали при него или ще го зашлевите в лицето, ако отново го видите? Каквото и да е, ако ви причинява болка значи все още не сте готови за нова връзка и само ще нараните новия човек до себе си. Какъв е правилният отговор ли? Ами безразличие, не ви интересува какво прави или с кого, но наистина, а не просто защото наранената ви гордост казва „не ми пука“, но вътрешно ви се иска да изпържите сърцето си на тиган.
 


 

Коментари към "Ако не можете да отговорите на тези 3 въпроса, не сте преживели бившия си":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg