Ако ние ни си подадем ръка, кой ще го направи тогава!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

1. Здравейте! Бихте ли се представили?

Здравейте! Казвам се Атанаска Спиртова, на 24 години от Варна


2. На нашите читатели би им било интересно да разкажете какво Ви мотивира да "запретнете ръкави" и да се захванете да помогнете на жителите кв. Аспарухово във Варна?

Тук съм, на първо място защото съм човек, защото не мога да остана безучастна към трагедията на тези хора. Само до преди година и аз самата живеех в Аспарухово. Времената са такива, че именно ние хората трябва да си подаваме ръка и да си помагаме и в добро и в лошо. Виждайки тук хората, които са се обединили, за да помогнат, се чувствам горда че съм българка. Всеки ден виждаме в социалните мрежи и в медиите деца и млади хора, които се нуждаят от помощ, за да се лекуват, ако не сме единни и не им подадем ръка, той кой ще го направи тогава? Ще дам пример с една кампания, на която също бих искала да помогна с каквото мога - това е кампанията за "Да помогнем Бети", Бети, която се бори с левкемията.

 

3. Споменахте за кампанията "Да помогнем на Бети", виждаме, че сте тениска на която е изписано "СЪПРИЧАСТНИ ДОКРАЙ, DMS BETI, DMS VARNA НА 17 777, разкажете ни малко за тази кампания.

Бети е едно малко слънчице, което е само на 2 годинки и се бори със страшната болест левкемия. На всички снимки в страничката й във Фейсбук , може да видите колко е усмихната и лъчезарна, тя е едно дете, което иска да живее и се бори за това. Едно дете, което заслужава да има детство, да бъде на детската площадка, а не да бъде затворено между четирите стени на болничната стая.

Знам какво е да събираш пари за лечение на любим човек и да имаш срокове, в които трябва да го направиш. Знам колко е трудно, но и знам че в България има и много добри хора. За съжаление никой, ама никой не е застрахован от природно бедствие или коварна болест, всеки един от нас може да бъде на мястото на Бети или на хората от Аспарухово. Затова не трябва да затваряме очи и да подминаваме болката на ближния, а напротив трябва да се обединим и да сме съпричастни докрай.


4. Днес е ден на национален траур, какво искате да кажете на нашите читатели?

Да почетем паметта на починалите и да подкрепим пострадалите, но и да помогнем на живите! Нека да бъдем хора докрай. България има нужда от това.


5. Сигурни сме, че има наши читатели, които освен SMS на номер 17 777 с DMS BETI, биха искали да преведат и по-голяма сума към сметката на дарителскта кампания, ще ни я кажете ли?

СМС на номер 17 777 с текст: DMS BETI цена 1.00 лв.
ЕЛИЗАБЕТА КАЛОЯНОВА ДИМИТРОВА:
ОБЩИНСКА БАНКА АД
BG16SOMB91301056393701
BIC SOMBBGSF
Pay Pal: mendi7@abv.bg е Славка Радева, бабата на Бети


"Благодаря на всички от името на това малко и крехко създание"

 

6. И ние Ви благодарим! България има крещяща нужда от хора като Вас!

"В България има добри хора! Аз вярвам, че никой няма да остави едно дете да си отиде просто така от този свят. Бог да благослови всички, които няма да останат равнодушни" 

 

 


 

Коментари към "Ако ние ни си подадем ръка, кой ще го направи тогава!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg