Албена Денкова и Максим Стависки отново прославиха България (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Попадения

Една от най-хитовите шоу програми в Русия - „Ледников период. Купата на професионалистите“, пак събра на леда знаменателната двойка Албена Денкова и Максим Стависки, сякаш с едничката цел отново да прославят България!

 

Съдбата на звездната двойка мина през много изпитания след трагичния инцидент, който претърпя Максим, но ето че тя се завърна в пълния си блясък - като феникс от пепелта. Още по-добри, още по-отдадени на призванието си, още по-заредени с творчески ентусиазъм... Те са всичко това и с едно от изпълненията си в шоуто доказаха, че отново са на върха!

 

Албена и Максим не за първи път успяват да спечелят възхищението на журито на формата. Тази година обаче те буквално удивиха съдиите и покориха публиката не с какво да изпълнение, а с прекрасно изпълнение под звуците на българска народна музика.

 

Това, което за някои е невъзможно, за тях се превърна в трамплин към славата. Защото не знаем как ще ви се стори на вас, но според нас това е онази точка на пречупване, която ще ги изстреля сред звездите. И то не само защото сега те се доказаха, съревновавайки се с най-добрите сред най-добрите, а и защото вложиха уникален заряд в изпълнението си.

 

Двойката спечели най-високата оценка от журито, а думите, с които тя бе приветствана, могат да разтопят сърцето на всеки българин.

 

„Огромно благодаря за това, че ни запознахте с вашия фолклор! Това, което показахте, е велико. Музикалното произведение е изключително сложно, но вие успяхте да го „разкажете “ така, че всички ние да усетим със сърцата си какво ни казва“ - беше коментарът на единият от съдиите.

 

Наистина, силни думи, които Албена и Максим напълно заслужиха! Вижте как в ето това видео...

 

 

 

Вижте още: 

Момичето, което накара Слави Трифонов да стане на крака

Най-якия сватбен танц на света


 

Коментари към "Албена Денкова и Максим Стависки отново прославиха България (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg