Анализирай човека по подписа му!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Колко много неща издава за нас подписът ни! От него можем да научим за себе си и другите важна информация, която ще ни бъде от полза, както в глобален, така и в чисто ежедневен аспект.

Ако подписът накрая се издига нагоре, значи това е много оптимистична и добронамерена личност. Бързо се сприятелява, бързо се влюбва и обича с цялото си сърце. Ако накрая имаме занижаване, значи човекът е песимист, по-затворен и недоверчив. 

Дългият подпис показа, че характерът на дадения човек е педантичен, с усет към детайла и голяма принципност. Краткият подпис пък е знак, че тази личност е нетърпелива, действа от раз и не обича да си губи времето с глупости.

Повече елементи в първата част на подписа показват, че лицето предпочита други да му вършат работата, повече елементи в края е знак за обратното – този човек обича да си върши работата сам.

Многото завъртулки пък показват, че лицето обича да украсява и/или драматизира ситуациите. Обича и да се изтъква. Ако подписът започва с главна буква, а останалите са малки, да знаете, че срещу вас стои доста капризен, а и доста взискателен човек. Малко разстояние между буквите (елементите) говори за скромна и много разбрана личност. Голямото разстояние означава, че този човек обича да харчи пари и не умее да пести.

Ситните букви са знак за дребнава и егоистична същност, а едрите за бохем човек, но и непостоянен.

Черта под подписа говори за горд, честолюбив, но и способен човек. А колкото повече „опашки“ има в края си, толкова повече въпросната личност не търпи някои да й се меси в делата.

 

Вижте още:

Каква жена си според инициалите си

Какво говори любимият ти цвят за теб
 


 

Коментари към "Анализирай човека по подписа му!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg