Бате Пешо – машина за хитове

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Снимков материал: Бате Пешо

Няма да крием, че една от причините това лято да бъде страхотно, е именно фактът, че на пазара излизат невероятни БГ парчета, различни от поп-фолк. Хората все повече започват да предпочитат качествената музика, а тя става все по-добра и по-добра. Няма да изреждаме песни за доказателство, вие добре ги знаете. :)

 

Но това, на което искаме да обърнем по-специално внимание, е личността на един ужасно талантлив човек, а и любимец на много от вас – Бате Пешо. Феновете на БГ хип-хопа отлично познават неговите песни, но с времето изявите му като изпълнител се превръщат по-скоро в хоби. Защото Бате Пешо става перфектен в създаването на музика!

 

Studio Buster – запомнете добре това име, защото в това звукозаписно студио се раждат хитове! Ще споменем парчето на Лео и Део – Целият свят и Део, Лео, Рафи и Играта – 4d, които станаха едни от най-слушаните песни сред почитателите. Самият Бате Пешо се „показа“ в песента „Да, да, да“ в компанията на Играта и Лео, с чието видео и ние решихме да ви зарадваме днес.

 

Но това са само част от уникалните парчета, които излизат от Studio Buster. Не случайно то е и едно от най-търсените в момента. Работи се на пълни обороти, а ние чакаме с нетърпение новите проекти. И казваме едно огромно „Браво!“ на Бате Пешо и всички, които работят за качествената българска музика.

 

Помнете, приятели, истината е съвсем проста – когато обичаш това, което правиш, когато не се взимаш на сериозно, а работиш първо за удоволствие, когато изразяваш таланта си с любов, нещата просто се случват!

 

Ако искате да сте в крак с най-новите хитове, както и да се радвате на хубава музика, можете да станете фенове в официалната Фейсбук страница на Studio Buster ето ТУК.


 


 

Коментари към "Бате Пешо – машина за хитове":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg