Баща развеселява дъщеря си като оставя рисунки в кутията й с обяд

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Един баща в Лондон набира фен клуб в училището на дъщеря си, благодарение на творческите си рисунки, направени върху лепящи се листчета,  които поставя в кутията с обяда на дъщеря си.

 

Роб Бидълф казва, че започва да рисува върху бележки за най-малката си дъщеря Попи, когато тя е записана за първи път в началното училище.

В Лондон, децата като Попи са само половин ден в детската градина и се връщат у дома за обяд, преди да започнат началното училище. Така че, когато 7-годишното момиченце започва начално училище, "да остава там ... за обяд беше доста голяма работа," казва бащата. "Тя беше малко притеснена как ще се справи."

"Сложих картинка в нейната кутия с обяда, за да я развеселя," добавя Бидълф. "Направих това още първия ден, и когато се прибрах вкъщи, тя каза:" Какво ще ми нарисуваш утре, татко? "

 

Бидълф сега е на 43, започнал да рисува за дъщеря си преди три години и досега е направил повече от 600 рисунки върху лепящи се листчета.

Детски автор и илюстратор, Бидлъф казва, че обикновено рисува герои от филмите на Дисни, като "Аладин", "Зоотопия" и дори "Междузвездни войни", вечерта преди да приготви обяда на дъщеря си.

 

Той също така рисува и класическите весели герои на Уорнър Брадърс като Туити, Прасето Порки и Бъгс Бъни. Отнема му само около 10 минути, за да създаде скиците.

 

Бидълф казва, че често му е трудно да реши какво да нарисува на следващия ден, затова  използва теми. Миналата година неговата тема била филмите на Дисни в хронологичен ред. Тази година той ще рисува героите според имената им в азбучен ред от А до Я.

Любимата му скица е на Дарт Вейдър с думите "Аз съм твоят баща."

 

Бидълф казва, че благодарение на неговите рисунки, той вече има фенове - студенти и преподаватели в училището на дъщеря си.

"Това е допълнителен натиск", признава той. "Имам чувството, че сега трябва да направя наистина добра рисунка, вместо бързо да скицирам нещо."


 

Коментари към "Баща развеселява дъщеря си като оставя рисунки в кутията й с обяд ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg