Безумни бисери от женските форуми

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Винаги сме смятали, че любопитството и задаването на колкото се може повече въпроси е страхотно човешко качество. Каквото и да си говорим обаче, понякога е по-добре някои хора да си държат езика зад зъбите. Защото в противен случай рискуват да изтърсят нещо като това!

 

Вижте най-безумните бисери, събрани от женските форуми! Те вече набират огромна популярност в Мрежата и ако не ви отчаят от живота, то поне хубаво ще ви развеселят...

 

"С мъжа ми си направихме всички изследвания, добри са, но пак не може да имаме деца. Да сменя ли мъжа си?!"

 

"Бременна съм вече от 24 седмици. Ако сурово месо е стояло в хладилника до сиренето, а на сутринта съм изяла това сирене мога ли да се заразя от някаква инфекция от месото?"

 

"Вчера се лиших от девственоста си. Може ли вече да имам овулация?"

 

"Какво да направя за да премахна разтягането ми на ануса?"

 

"Вчера имах секс. Приятелят ми се изпразни на гърдите ми. Аз отидох в банята и се изкъпах. Може ли спермата му при миенето да е стигнала до влагалището и да забременея? Все пак имах овулация."

 

"Вчера започнах да пия хапчета против забременяване. Но веднага след първото хапче си глътнах и сополите. Ще повлияе ли това на контрацептивният ефект?"

 

"Целувах се с приятелят ми, а той беше ползвал балсам за след бръснене “Нивея”. Нализах се с този балсам. Възможно ли е той да свали ефективноста на хапчетата ми против забременяване? Все пак в него има много химия!"

 

"Във влагалището ми, леко вляво, горе-долу по средата периодически ми се появява едно такова чувство, все едно муха трепери с крилца по вереме на полов акт. Нормално ли е това?"

 

"Как да лекувам камъни в гърдите?"

 

"На гушата ми расте един косъм. Ако спя с мъжа си без презерватив ще ми се появят ли още косми там? Защо?"

 

"На моето момиче са простудени яйчниците. Мога ли да се заразя от нея?"

 

"Ако съм девствена мога ли да забременея ако приятелят ми е свършил във ваната, където се къпахме заедно."

 

"Вече два месеца съм бременна. Вчера на мъжа ми правиха рентгенова снимка. Той опасен ли е за мен в момента? Има ли радиоактивно излъчване? Как да се предпазя от него? Мога ли да имам полов живот с него? Или да изчакам?"

 

"Мога ли да си върна с операция девственоста за първата ми брачна нощ и мъжът ми да не се досети? Къде правят такива операции?"

 

"Вчера във ваната си вкарах един пръст във влагалището. Ами много е малък този отвор! Няма ли да ме боли много първият път?"

 

"Може ли от това, че спя по корем да не ми пораснат големи гърдите?"

 

"Чисто естетически не ми харесва цвета на половите ми устни. Леко е тъмен. Как да го променя на по-светъл?"

 

“Kажете ми какъв е оптималният размер на мъжкият член за дефлорация? На приятелят ми е 26х6 см. Добре ли е за пръв път?"

 

"Миналата седмица се лиших от девственост. Нашите не знаят за това. Вярно ли е, че ако не се занимаваш със секс девствената ципа може пак да израстне?"

 

"На 22 години съм. Скоро започнах полов живот. Вчера забелязах, че ми се появява целулоит. Това свързано ли е с началото на половият ми живот?"

 

"Може ли да забременея, ако спермата във влагалището ми е попаднала от уста?"

 

"Занимавам се активно със спорт от 4 години. Бях на преглед при гинеколог и той ми каза, че девствената ми ципа се е разтеглила от шпагатите, които правя. Какво да правя сега?"

 

"Забременях миналата седмица. Има ли начин тези дни пак да забременея, за да родя близнаци?"

 

"Какво да правя!!! Като си вземам вана много вода ми влиза във влагалището (почти половин водна чаша)! И после почти час бавно изтича оттам!"

 

"Възможно ли е забременяване по време на оргазъм?"

 

"Влагалището може ли да се износва?"

 

"Винаги съм си мислил, че жените имат само два отвора долу. А те са три! Обяснете ми, моля!"

 

"Вярно ли е, че при гинекологичен преглед докторът си вмъква цялата ръка вътре, заедно с фенерче?"

 

"Как девственоста влияе на състоянието на здравето?"  

 

Вижте още: 

Велики ученически бисери

 

Най-забавните бисери на Емо Чолаков


 

Коментари към "Безумни бисери от женските форуми ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg