Бионсе и тайната на тренировъчната й програма

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Спорт

Както всички знаем, Бионсе има тяло, което сякаш е изваяно от природни сили в продължение на хиляди години – като Гранд Каньон, например. Наистина можем да сме й благодарни за нейната воля и прецизност в поддържането му. Tочно затова съм склонен да приема сериозно всеки един съвет за тренировка, която тя дава.

В промо-видеото на новата си тренировъчна колекция “Ivy Park”, тя ни разкри една от тайните си:

„Когато съм на ръба да се откажа, си представям човека, който обичам повече от всеки друг.“

Когато се умори или просто чувства, че започва да се отказва, тази мисъл винаги й помага – „Помислете за някого, когото обичате. Вие не просто тичате; вие тичате към прегръдките на усмихнат и щастлив приятел, щастлива майка или сестра."

Идеята е точно в стила на Бионсе и най-добре се изразява с нейния копринен глас. Тя може да ми каже да изтичам до някой магазин, да купя всичко с кредитната си карта, а аз ще се озова там още преди да съм осъзнал какво става…

На по-сериозна нотка - съветът й не е много далеч от това, което фитнес експертите препоръчват. Визуализирането на вашия успех и медитирането за по-голяма физическа сила са отдавна популярни техники във фитнес обществото.

Така че следващият път, когато вече сте се изморили да тичате и сте на ръба да се откажете– представете си вашия любимия човек. Това ще ви даде нужната мотивация и воля за да завършите тренировката си.
 


 

Коментари към "Бионсе и тайната на тренировъчната й програма":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg