Брахим предложи брак на Мадона. Тя още се чуди!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

 

След два тежки развода Мадона се бе зарекла, че никога повече няма да сложи брачна халка. Но в живота й се появи Брахим, завъртя й главата и сега тя много сериозно обмисля дали да не приеме предложението му за брак!

Да, 29 години по-младия от нея танцьор я е попитал дали ще се омъжи за него в центъра за Кабала в Ню Йорк. И то още преди три седмици. Певицата обаче имала нужда от време за да се реши.

След раздялата с Гай Ричи през 2008 г. тя бе категорична, че няма да потрети грешката си, но наскоро в телевизионно интервю призна, че май нещата може и да се променят.

„Всяко момиче иска рицар с блестяща броня да му вземе ума. Дори и да сме обиграни, образовани, интелигентни, еволюирали човешки същества, харесва ни да си мислим тайно, че той ще се появи. Идеалният мъж накара краката ни да се подкосят. Той ще ни отведе далече към залеза и след това ще заживеем щастливо”.

Каква романтика! И според таен източник тя се е отключила благодарение на Брахим Заибат. „Мадона е много щастлива с Брахим, макар и приятелите й да не са сигурни, че й се омъжва” – споделя той.

Хайде, момиче! Не му мисли! Не си ли чувала приказката „3 за щастие”?


 

Коментари към "Брахим предложи брак на Мадона. Тя още се чуди!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg