Бруталната любовна история на мъж с два пениса и жена с две вагини!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
01.00 a.m.

Ще ви разкажем една, меко казано, брутална и необикновена любовна история, чиито събития се разриват през 19-ти век във Франция. За някои тя може да се стори шокираща, за други трогателна, но едно е сигурно - ще ви развълнува по някакъв начин!

Blanche Dumas, дете на французойка и испанец, е най-елитната и скъпо платена парижка куртизанка през 1800 година. Това, което я отличавало от всички останали момичета, е нейната вродена аномалия – Blanche имала две вагини, причината за които бил недоразвит сиамски близнак.

Според докладите на нейните лекари, Blanche не само можела да води истински полов живот, но имала еднакво добре развита чувствителност и в двете си вагини, което я правело наистина уникална. И тъй като тя никога не се чувствала напълно задоволена, решила, че съдбата й е отредила да бъде проститутка. 

За да стане още по-атрактивна и да повиши цената си сред клиентите, момичето нарисувало с боя зърна на десния недоразвит крайник от сиамския близнак, за да изглежда като втори чифт женски гърди.

Докато работела и славата й ставала все по-голяма, Blanche не спирала да вярва, че някой ден ще срещне човека, който ще успее да задоволи сексуалния й апетит.

И ето, че един ден чудото се случило! При нея пристигнал мъж, от португалски произход, на име Juan Baptista dos Santos. Той бил красив, строен и много мил. Blanche веднага била привлечена, но когато разбрала, че Juan също има два чифта гениталии, тя почти обезумяла от щастие.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лекарски доклад от 1865-та година, описва, че двамата са консумирали напълно нормално своята любов, тъй като Santos можел да борави и с двата си пениса едновременно. Как обаче е приключила тази история и дали Juan и Blanche са успели да създадат потомство, не става ясно.  


 

Коментари към "Бруталната любовна история на мъж с два пениса и жена с две вагини!":
Най-четени
12 начина да извлечете максимума от ходенето, Част II 12 начина да...

Ето как да се възползвате...

12:32 | 12-10-19| Виж цялата статия
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg