Бъдете нащрек за тази лунна фаза точно преди пълнолунието

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Сама вкъщи

Ако следите вашия хороскоп, календарът ви вече е маркиран за следващото пълнолуние (апогеят е  между 8 юли и 9 юли).Предаността ви към фазите на луната може да премине към следващото ниво, като отбележите фазата, която идва точно преди следващото пълнолуние: на изпъкналата Луната.

Изпъкналата Луна е или последната фаза преди Луната да достигне пълнота, или първата фаза след пълнолуние. С други думи, изпъкналата луна може да е нарастваща или смаляваща се.

Ще можем да наблюдаваме нарастващата луна тази седмица, от 3 юли до 7 юли в навечерието на пълнолунието през уикенда.

През този петдневен период ще бъде във ваш интерес да се замислите за разширяване и растеж: Къде в живота си се чувствате съкрушена или в застой напоследък? Изпъкналата луна е идеалното време да съсредоточите усилията си, за да се освободите от тези досадни пречки.Ако тази седмица възникне възможност за втора среща, отворен дом/къща или служебно-творческа среща не забравяйте да се възползвате, знаейки, че Луната е на ваша страна.

Въпреки това, астрологът и медиум Натали Кунна ни напомня, че нашата работа по време на изпъкналата луна може да не донесе мигновени резултати. И въпреки че тази фаза е толкова мощна, че да проявява напредък, луната все още не е напълно осветена, което според нея означава, че може да отнеме малко време, за да излязат наяве истинските ни постижения.

 

Още едно нещо, което трябва да имате предвид: изпъкналата луна този път е финалната фаза преди пълнолунието, така че не я прекарвайте в преследване на най-смелите си мечти.

Внимателно помислете кои от вашите цели са близо до края си и просто се нуждаете от последно побутване, за да ги постигнете. След като направите своя избор, трябва да се чувствате свободни да продължите на максимална скорост. Може да сте в преговори за нова  собственост или нов адрес, докато пълната луна се завърта наоколо.


 

Коментари към "Бъдете нащрек за тази лунна фаза точно преди пълнолунието":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg