Българска билка зарежда мъжете с полова мощ

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Знаете ли, че има българска билка, която е безценна за мъжката полова мощ? Която също така помага за растежа на мускулите, поради което се използва от именити български щангисти, а и не само? Която е отлично средство за изчистване на холестеролните плаки, които са опасни за здравето и предизвикват появата на шипове? Която стимулира либидото, издръжливостта по време на полов акт или, както се казва – и да можеш да започваш, и да не свършваш прекалено бързо. Нейното име е Tribulus Terrestris или Бабини зъби. Повече за нея ще намерите ТУК.

Бабини зъби съдържа стероидни сапонини, алкалоиди, флавоноиди, гликозоди и рутин, благодарение на които мъжете могат да се радват на по-добра потентност, по-голям успех от тренировките и повече здраве. Според някои учени, нейният ефект е като на опасните синтетични медикаменти, които подпомагат либидото, но без страничните им ефекти. А за атлетите ще кажем, че ще останат удивени от действието й върху мускулите и силно им препоръчваме да забравят за вредните стероиди. Защо да рискувате здравето си, след като имаме това страхотно растение?

Особено бързо и пълноценно е усвояването на Бабини зъби, когато се приема под формата на екстракт. А Екстракт от Бабини зъби с най-високо качество ще откриете ТУК.

Подчертаваме, че само българският Tribulus Terrestris има такъв благоприятен за мъжете фитохимичен състав. Затова, ако искате да се представяте по-добре в леглото или да се радвате на повече сила и издръжливост, избирайте българската билка! Още сега можете да закупите Екстракт от родната Бабини зъби от ТУК.

А в случай, че сте постоянно подложени на стрес и от вас се изискват бързи реакции, концентрация, но и ведро настроение, можете да изберете друг български продукт, който също съдържа Екстракт от Бабини зъби, но също и 4 екстракта от полезни за съвременния мъж билки – Магарешки бодил, Гуарана, Мурсалски чай и Жълт кантарион. Това е Тонус Фортис. Той е идеален източник на енергия, подпомага концентрацията и паметта, балансира нервната система, подсилва сексуалната функция, полезен е при възпаления на простата и черния дроб и още много. Повече за него ще намерите ТУК. 

Изберете естественото решение за повече мъжка сила, самочувствие и здраве!


 

Коментари към "Българска билка зарежда мъжете с полова мощ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg