Българският еликсир за истинско мъжество!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Препоръчано

Съществуват много фактори, които смущават пълноценния живот на съвременния мъж – неправилен режим на хранене, стрес, липса на достатъчно движение, замърсена околна среда и много други. Всичко това влияе по изключително неблагоприятен начин не само върху физиката, но и върху психиката на човек. И ето, последствията вече са на лице – затлъстяване, все по-висок процент на импотентност, сърдечни заболявания, диабет, депресия... Уви, списъкът е дълъг! А, когато към всичко това се прибавят и купищата синтетични лекарства, които в даден момент сме принудени да взимаме, нещата стават наистина сериозни.

Специалистите не спират да алармират обществото, че превенцията е най-сигурният път към пълноценен и дълъг живот. Това, че в момента имаш хубаво тяло, не означава, че утре няма да се събудиш с корем и да се питаш кога се случи всичко.

Освен спорт и по-внимателно подбиране на храната обаче, всеки мъж знае, че са нужни и добавки. За съжаление някои от тях причиняват неблагоприятни странични ефекти и могат да бъдат дори опасни за здравето.

Вземайки предвид всички гореспоменати фактури, български специалисти са намерили най-добрия начин да селектират чудотворните билки от природата ни и да възродят рецептите за дълголетие на нашите деди. Така е създаден еликсирът, наречен Тонус Фортис, който съдържа извлеци от някои от най-полезните билки и чиято слава много бързо излезе извън пределите на България.

За какво помага Тонус Фортис?

Това е най-мощният, напълно натурален сексуален стимулант, който дава силна полова мощ и помага на мъжете да се чувстват истински способни. Продуктът помага също при преждевременна еякулация, като гарантира продължително удоволствие и издръжливост.

Тонус Фортис е и отлична спортна добавка, която стимулира растежа на мускулите БЕЗ ХИМИЯ. Изключително благоприятен е при хронични възпаления на черния дроб, хемороиди и фисури, проблеми с простатата, депресивни състояния, отпадналост и умора, възпаление на половите органи, стомашни киселини, нарушена сексуална активност, хормоналният дисбаланс и много други.

Съставките на Тонус Фортис

Еликсирът е събрал в себе си екстракти от признатите с чудотворното си действие билки: бабини зъби, магарешки бодил, жълт кантарион, гуарана и българското ЧУДО - мурсалски чай. 

За разлика от билковите отвари и запарките, концентрацията на полезните микроелементи в екстракта Тонус Фортис е в пъти по-голяма и чрез него организмът усвоява най-бързо извлечените съставки.

За да научите повече за българския еликсир за мъже, признат по света и за това как можете да се сдобиете с него, вижте ТУК!  


 

Коментари към "Българският еликсир за истинско мъжество! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg