Бърз оргазъм за 60 секунди!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Вярно, че на първо място оргазмът е в главата на жената и обикновено и трябва време, за да стигне върха, но... Ако сте намерили мъжът, с който да се отпуснете, има няколко тактики, които буквално ще ви изстрелят в орбитата! Пък и да не сте го намерили, номерът пак става! Вижте как!


Балончетаааа...
Хидромасажът е чудесно средство не само за борба с целулита, но и за много бърз оргазъм! Най-приятният вариант е да се мушнете в някое джакузи, но ако такова ли липсва и силна струя вода ще ви свърши работа! И да знаете - ако ви се наложи да я държите повече от 60 секунди върху клитора си, значи е време за (афера с) водопроводчика. Проблемът най-вероятно е в налягането на водата.


Зайчета, байчета...
Не само Шарлот от „Сексът и градът” се е пристрастявала към своя вибратор с зайче! Тази съдба е сполетяла доста жени! Това й е проблемът на тази секс играчка – може да те лиши от социален живот в името на скорострелните оргазми. Със нея няма засечки – виждаш звездите всеки път и то за отрицателно кратко време! И как иначе – няма истински мъже способни на това, което може да направи за теб един вибратор с няколко скорости + зайче, пингвинче, кълвач и какви ли не други животинки! С други думи казано – всяко уважаващо себе си момиче, трябва да поеме риска да се пристрасти към един такъв... домашен любимец!


Вълшебната поза...
Да, има поза, която ще ви побърка от удоволствие за секунди! За да я приложите, легнете по гръб и сгънете колене. Нека партньорът ви да стимулира клитора ви (или пък вие го направете сама). По време на стимулацията се опитайте да повдигнете бедрата си и да отлепите дупето си от леглото. Старайте се и да държите муслуките си под напрежение! Ето това е не само чудесно упражнение за фитнес, но също така и лесен начин да се получите бърз и мощен финал.
Нека броенето започне сега!
 


 

Коментари към "Бърз оргазъм за 60 секунди! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg