Вегетарианец ли? О, не!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Ако се чудите каква е рецептата, за да впечатлите една жена, ние ще ви кажем, че освен разкошен букет с цветя (Като за начало де!), тя включва и... пържола!


Е, добре де, каквото и да е месо пак ще свърши работа. Според изследване на колумбийски учени, жените изобщо не си падат по мъже-вегетарианци! В очите на дамите тези господа изглеждат прекалено хилави и заради това не предизвикват сексуалния им интерес.


По-красивата половина на човечеството е категорична – мъжете, които биха предпочели една хубава порция говеждо или дори кървава пържола алангле, изглеждат много по-силни и самоуверени, отколкото тези, които карат на зеле и моркови.


В очите на жените вегетарианците предизвикват съжаление, докато тези, които залагат на месото, изглеждат мъжествени и авторитетни. А най-интересното е, че дори една голяма част от дамите, които са се отказали от храните от животински произход са на същото мнение!

И все пак има една вратичка – господата, които си похапват поне риба имат шанс да се впишат в дамските представи за „секси”!
 


 

Коментари към "Вегетарианец ли? О, не! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg