Верен мъж или непоправим женкар? Погледни дланта му!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Освен за хигиенните навици, можем да получим много важна информация от ръката на мъжа и по-точно от дланта му. Хиромантията предлага лесен начин да разберете намеренията му. И не е нужно да правите дълго и сложно гадаене на ръка, достатъчно е само да хвърлите един поглед и да разберете дали въпросният мъж е от сериозните пичове, които търсят стабилни отношения, или си пада абсолютен женкар и то от непоправимите.

 

1. Постоянните партньори

На първо място е важно линията на сърцето (а) да е ясно изразена и дълбока. За тези хора романтичните отношения са от първостепенно значение. Те търсят истинската любов и държат на здравата връзка.

- Ако линията на сърцето е разположена по-ниско, значи категорично мъжът е сериозен и не си пада по забежки и секса за една нощ. Предпочита дългите връзки и със сигурност е верен. Но често ще се страхува да направи първата крачка.

- Ако линията на сърцето завърша с форма, подобна на вилица (б), значи мъжът също е сериозен, но не е любител на романтиката. Ще ви прави мили жестове, но по-скоро в началото. След това не разчитайте на моменти като от розовите романи. Но хубавото е, че е решителен – ако иска брак или деца, ще ви го каже директно и без колебания.

- Ако линията на съдбата (в) и линията на живота (г) имат общо начало, значи говорим за мъж, който има изключително чувство за дълг към семейството. В случай, че създадете такова, бъдете сигурни, че каквото и да става, той винаги ще бъде до вас. Дори, ако го нараните жестоко.

 

2. Кръшкачите

- Ако линията на сърцето е къса (и), това е знак, че този мъж не е по сериозните връзки. Дори да му се иска да има такава, ангелите му са слаби и трудно ще удържа на изкушенията.

- Ако линията на живота не се пресича (докосва) с нито една друга линия (к), значи въпросният господин има постоянна нужда от доказателства за мъжествеността си. А това обикновено говори, че ще си ги набавя, сваляйки всяка втора. Естествено, ако съумеете да го карате да се чувства истински мъж, няма никаква пречка да ви остане верен.

 

 

Вижте още:

Колко деца ще имаш? Погледни ръката си!

Какво означава, ако имаш буквата М на дланта си?
 


 

Коментари към "Верен мъж или непоправим женкар? Погледни дланта му!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg