Винаги ще губите, ако излизате с непостоянен мъж

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Момичето среща момче. Момичето иска да опознае момчето. Момичето се свързва с момчето. Момичето хлътва до уши. Момчето зарязва момичето. Момичето е объркано.

Една история, разказана по възможно най-простия начин – при това история, която се е случвала на всяка от нас, чието сърце някога е било разбивано, нали?

Истината е, момичета, че сте направили всичко, което една жена трябва да направи за мъжа, когото обича. Вярвали сте в него, били сте най-голямата му подкрепа, намирали сте време за него, изслушвали сте го и сте били там, когато е имал нужда от вас. Това е. Направили сте всичко, както трябва, но все пак си е тръгнал. Защо? Най-верният отговор е, защото не може да изгубите някого, с когото изобщо не сте имали нещо.

Понякога просто да направите всичко правилно може да се окаже погрешно, просто защото сте с погрешния човек.  Затова и никога не бива да правите всичко за мъж, който не е готов да направи всичко за вас – в противен случай ще бъдете жената, която винаги ще бъде зарязвана.

Всичко започва с непостоянство във времето. Модерната жена трябва да се справя с много задачи едновременно – романтичния си живот, университета, работата, семейството и всичко между тях. Много често последна в списъка с приоритетите ѝ остава самата тя, защото се опитва да се грижи за всички останали. Напълно нормално е, когато се появи мъж, който кара сърцето ви да прескочи, да искате да прекарате колкото се може повече време с него.

Той се превръща във вашето щастливо място, където няма стрес, а само хубави моменти и невероятни спомени. Може и да носите света върху раменете си, но винаги ще намерите време за него. Тук веднага се появява един въпрос – ако вие можете да намерите време за него в натоварения си график, защо той не може да направи същото за вас? Задавали ли сте си го? Какво точно превръща неговото време по-важно от вашето? В живота си винаги избираме да намерим време за този, когото искаме, когато искаме.Точка по въпроса.

Постоянното пренареждане на графика ви заради някого, който отказва да направи същото за вас, е обида за вашата същност. Неприемливо е. Да зарежете всичко и да тичате при него, само ако на него така му изнася, няма да ви донесе уважение от негова страна. Напротив, ще се получи точно обратното и е много вероятно да изгубите и малкото му уважение. Сами ще създадете чудовище и сами ще трябва да го храните.

Ще усетите непостоянство и в емоционалното си удовлетворение. Той може и да ви накара да се чувствате, сякаш ви прималява, когато е до вас. Най-вероятно водите интелектуални и вдъхновяващи разговори, романтичен е и внимателен, когато излизате. В замяна вие го издигате на пиедестал.

Всяка сутрин му пожелавате приятен ден, казвате му колко много значи за вас, колко страхотен е той, за да го накарате да се чувства специален. Постоянно му осигурявате подкрепата си и го окуражавате, наливайки „вода“ в неговата празна „емоционална чаша“.

Но какво се случва, ако „водата“ ви свърши? Кой е там, за да ви даде същите сантиментални чувства за оценяване, подкрепа, любов и окуражаване? Той просто се проваля в това да бъде напълно с вас, да се раздава за вас, както вие за него.

Това непостоянство бавно навлиза във всекидневието ви. Той е с вас в петък вечер, но започне ли новата седмица, оказва се, че е много зает или точно сега „преминава през нещо“. Така че просто изчезва и на вас ви се налага да се оправяте с това. Връща се обратно след няколко седмици, още по-очарователен, мил и внимателен. Обещава ви луната и звездите, води ви на романтична вечеря, за да ви докаже, че много сте му липсвала.

И ще ви се обажда и пише в следващите няколко дни, така че всичко изглежда наред. И преди да се усетите, седмицата е отминала и хоп – той е изчезнал отново. Тогава започвате да се чудите с що за човек се срещате. Къде ходи? Какво прави? Да не би пък да преувеличавате? Със сигурност започвате да се чувствате объркана.

Ако твърди, че му пука за вас, то със сигурност не бива да влиза и излиза от живота ви, когато му е удобно. Вие сте толкова специална и днес, колкото бяхте и вчера, колкото ще бъдете утре. Никога не бива да позволявате на някого да опровергае това твърдение, като ви показва, че ще бъде до вас само в някои дни, не всеки ден.

Това ви превръща в жената, която постоянно приема непостоянството на мъжа, с когото излиза. Загубили сте самоуважението си, защото сте се съгласили да се примирите с по-малко, отколкото заслужавате. Избрали сте да приемете „остатъците“, които един мъж ви предлага, вместо да търсите най-доброто, което може да ви даде.

Живеете в свят на извинения и втори шансове, защото не се изправяте срещу лъжите, които ви наговаря. Сърцето ви е разбито, защото сте дали всичко от себе си, за да се получи връзката с човек, който никога не е бил заинтересован да създаде истинска и дълготрайна връзка.

Добрата новина е, че никога не е късно да промените нещата. Може да поискате мъжът да се отнася с вас по определен начин и да държите на качествата и отношението, които търсите в мъжа до себе си. Може да отстоявате на стандартите си за връзка и да почакате да се появи по-подходящ за вас мъж, вместо да се мъчите да поправите грешния.

Ако сте в подобна ситуация, то пред себе си най-общо имате два избора – можете да бъдете жената, която печели, и ще има връзка със страхотен мъж, който ще ѝ даде всичко, което иска, или да бъдете жената, която непрекъснато се обвързва с непостоянни, противоречиви мъже. Но тази жена винаги ще губи. 


 

Коментари към "Винаги ще губите, ако излизате с непостоянен мъж":
Най-четени
Няколко навика, които допринасят за сухата кожа Няколко навика,...

Вижте кои са те!

11:52 | 10-07-19| няколко...
 
Как да предотвратим увисналите гърди Как да предотвратим...

 Няколко съвета как да...

13:35 | 10-08-19| Виж цялата статия
 
Невероятно лесни начини за борба с разширени паякообразни вени Невероятно лесни...

Как лесно да предотвратим и...

14:30 | 10-10-19| Виж цялата статия
 
10 начина да засилите позитивните вибрации в дома си 10 начина да засилите...

Положителна ли е енергията в...

18:19 | 10-15-19| Виж цялата статия
 
 5 естествени начина за избелване на зъбите 5 естествени начина...

За по-красива усмивка!

11:35 | 10-08-19| домашни...
 
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
Как да прикриете тъмните кръгове под очите, ако нямате коректор? Как да прикриете...

Лесно и ефективно!

15:32 | 10-07-19| коректор...
 
Първата космическа разходка на жени-астронавти най-накрая се случва Първата космическа...

Еманципация и в космоса...

17:30 | 10-07-19| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg