Високите жени са по-амбициозни!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Силиконки

Свикнали сме да вярваме, че високите дами често са сами, просто, защото трудно намират партньор, който да целунат без да се навеждат. Е, оказва се, че не това е причината, или поне не само!

Според последните проучвания на британски учени, жените с ръст над 175 см. имат силно завишено ниво на мъжки хормони в организма си. Всъщност именно засиленото производство на тестостерон, е ударил сериозно рамо на растежа им.

Нещо повече! Високите представителките на нежния пол, съсвем не са толкова нежни! Това далеч не означава обаче, че те имат мъжествено излъчване. Дори напротив! Ако беше така, задължителните мерки при манекенките със сигурност щяха да са други. А и да се забелязали нещо, което да не е лъха на женственост от Бионсе и Жизел Бюндхен?

Според изследванията, причината се крие в доминиращите мъжки хормони, диктуващи приоритетите в живота им. За тях кариерата и професионалното израстване са далеч пред ласките и любовта. Да, може би това е единственото, което ги доближава до силния пол, дори ги превръща в техен сериозен конкурент в бизнеса!

Така, че господа, замислете се повече, преди да приемете партньорството на неустоимата госпожица с дълги бедра! Съвсем скоро може да я видите как ги кръстосва удобно върху бюро ви…във вашия офис, на вишия пост! И което е още по-лошо, освен без работа, ще си останете и само с гледането!
 


 

Коментари към "Високите жени са по-амбициозни!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg