Всекидневните проблеми на жените

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

Преди време ви показахме тези страхотни рисунки, които с доза хумор показват какви са проблемите и неразположенията, с които се сблъсква бременната жена.

Но да си го кажем в прав текст – и ние, които не изживяваме чудото на бременността, си имаме своите всекидневни драми. Колко пъти само сте се опитвали да си направите супер якия опушен грим, който видяхте в Youtube, само за да се окажете с очи, овъглени като че са ви били? Колко пъти не успявате да разрешите гривата, която през нощта се е заплела и на сутринта в огледалото ви гледа някакво рошаво животинче? Даааа….

Румънката Касандра Калин създава забавни илюстрация, чрез които изобразява именно такива едни всекидневни женски проблеми. Които, разбира се, и тя, и всички ние сме изживявали.  21-годишната художничка на комикси и графичен дизайнер в момента живее в Монреал, Канада, и очевидно намира време да накара всички жени да се усмихнат(макар и леко накриво), като илюстрира ядовете им с чувство за хумор. От прическата до срещите с мъже – ако не се посмеем сами, значи гледаме на всичко твърде сериозно, а това не е добре за здравето!

Вижте илюстрациите на Касандра!        

 

Източник: BoredPanda.com


 

Коментари към "Всекидневните проблеми на жените":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg