Всеки зодиакален знак има по две лица. Ето какви са те:

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Може да знаете какви са силните страни на вашия зодиакален знак, но какво да кажем за слабостите? Едното върви с другото. Всеки зодиакален знак представлява уникална личност, пълна с позитиви и негативи. Ако знаете какви са вашите слабости, това може да ви помогне да се развивате и да ги превърнете в силни страни!

1. Овен, 21 март – 19 април

Едната им страна: Овните са страстни, мотивирани и амбициозни. Те имат способността да озаряват помещението, когато влязат в него. Овенът винаги се застъпва за себе си и за хората, които обича.

Другата им страна: Овенът често може да стане мрачен, раздразнителен и агресивен. Ако нещата не вървят както трябва, овните могат да се ядосат и да отхвърлят мнението на другите.

2. Телец, 20 април – 20 май

Лице едно: Телецът е верен, трудолюбив и надежден. Телците са земни и привлекателни, което кара другите да се радват да бъдат около тях.

Лице две: Телецът може да стане упорит и безкомпромисен в определени ситуации. Те също имат склонност да бъдат властни във връзките, което може да предизвика проблеми.

3. Близнаци, 21  май- 20 юни

Лице едно: Близнаците са известни с това, че са приятелски настроени, отворени и широко скроени. Те се „носят” през живота, търсейки приключения и се опитват да не позволяват на нищо да ги сломи.

Лице две: Близнаците са склонни да се изнервят, което ги кара да взимат ирационални и импулсивни решения. Когато Близнакът е стресиран или тревожен, може да харчи неразумно или дори да удари нещо или някого.

4. Рак, 21 юни- 22 юли

Лице едно: Ракът е грижовен, съпричастен и лоялен. Раците са чудесни слушатели, защото са истински добри, мили и състрадателни.

Лице две: Раците са особено склонни към безпокойство и депресия. Те често се чувстват неразбрани, което води до изолация и самосъжаление.

5. Лъв, 23 юли – 22 август

Лице един: Лъвовете са забавни, отворени, очарователни и уверени. Те са природно надарени лидери и обичат да бъдат в светлината на прожекторите.

Лице Две: Лъвът често може да изглежда погълнат от себе си, самонадеян и драматичен за околните. Въпреки, че е приятелски настроен, един Лъв може да изглежда и повърхностен от време на време.

6. Дева, 23 август- 22 септември

Лице едно: Девите са добри в решаването на проблеми, благодарение на техния аналитичен, логичен и педантичен характер. Те винаги търсят решение.

 

Лице две: Прекаленото анализиране може да накара Девата да приеме живота твърде сериозно. Те често имат проблеми с освобождаването и забавлението, защото постоянно се придържат към даден план или рутина.

7. Везни, 23 септември- 22 октомври

Лице едно: Везните са природни миротворители. Те се отнасят с всеки, когото срещат с доброта и уважение, докато същевременно се опитват да  балансират живота си.

Лице две: Везните често се борят с факта, че постоянният баланс не винаги е възможен. Те са склонни да избягват конфликти и не винаги са в състояние да се защитят.

8. Скорпион, 23 октомври – 21 ноември

Лице едно: Бързият ум и чувство за хумор на Скорпионите ги правят приятна компания. Те са страстни, находчиви и независими.

Лице две: Ако уцелите лошата страна на Скорпиона, той може да стане манипулативен и отмъстителен. Ако Скорпиона се чувства предаден или предизвикан, ще търси отмъщение.

9. Стрелец, 22 ноември – 21 декември

Лице едно: Стрелците са склонни да бъдат оптимистични, забавни и приятелски настроени. Тяхната приключенска природа и забавно поведение привличат хората. Те често имат много приятели.

Лице Две: Стрелците често имат проблеми с фокусирането. Без ясна цел те стават неспокойни и отегчени. Също така, те лесно се дразнят и бързо се гневят.

10. Козирог, 22 декември – 19 януари

Лице едно: Козирозите са трудолюбиви. Те имат силно желание да правят всичко по най-добрия начин и да бъдат успешни. Те са силно мотивирани, практични и организирани.

Лице две: Козирозите са склонни да бъдат упорити, безкомпромисни и често самохвални. Те могат да станат арогантни към другите.

11. Водолей, 20 януари – 18 февруари

Лице едно: Водолеите обичат да пътуват, да се срещат с нови хора и да се запознават с нови култури. Те се радват на всякакви предизвикателства.

Лице Две: Водолеите могат да изглеждат вятърничави и емоционално недостъпни, поради нуждата им да пътуват. Може да е трудно да имаш романтична връзка с Водолей.

12. Риби, 19 февруари – 20 март

Лице едно: Рибите са дълбоко емоционални, грижовни и чувствителни. Те са съпричастни към другите и винаги лоялни към своите близки.

Лице две: Рибите често търсят начин да избягат от реалността. Много риби са склонни да отблъскват другите поради желанието си да останат сами със себе си през голяма част от времето.


 

Коментари към "Всеки зодиакален знак има по две лица. Ето какви са те:":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg