Всичко, което знаем относно попечителството върху децата на Брад Пит и Анджелина Джоли

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Има много объркваща информация относно развода и попечителството върху децата на Джоли и Пит в интернет и феновете могат да не очакват промяна, защото изглежда скоро няма да има ясна информация.

В изявление до „PEOPLE”, представител на Анджелина Джоли каза, че има споразумение между актрисата и нейния съпруг Брад Пит, след като той решил да поиска двойно попечителство.

„Може да потвърдим, че професионалисти са ги окуражили да се подпише извънсъдебно споразумение, което е подписано и от двете страни преди около седмица. В следствие на това споразумение, 6-те деца ще останат под попечителството на майката, но ще имат правото да посещават баща си под надзора на терапевт. Това бе решенето, което ще е най-добро за децата.“ – каза представителят.

Въпреки, че не влезе в много детайли, той добави:

„Надяваме се, че сега е ясно, че след случките, в които са замесени малки деца и тяхното здраве – трябва да има разбиране към чувствителността на семейния проблем. Вярваме, че и двете страни искат да „излекуват“ семейството и молят за лично пространство през тези трудни времена.“

Звучи добре, нали? За съжаление, споразумението не е окончателно, а по-скоро временно решение.

Според източници, Анджелина ще има физическо попечителство, а Брад ще има визитации под надзора на терапевт. След като разследването по развода им приключи официално, семеен съдия ще помогне на бившата вече двойка да достигнат до споразумение относно попечителството върху 6-те им деца.

Да се надяваме, че „Бранджелина“ ще могат да намерят решение относно семейството си без да има много несъгласия.
 


 

Коментари към "Всичко, което знаем относно попечителството върху децата на Брад Пит и Анджелина Джоли":
Най-четени
Април 2020 ще бъде най-лошият месец за тези три зодии: Април 2020 ще бъде...

Кои зодиакални знаци ще имат...

19:15 | 04-01-20| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg