Всичко, което трябва да знаете за да разберете вашата натална карта

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

"15 години учих астрология. Не помня какво ме накара да се интересувам освен, че бях пристрастена към наркотиците и алкохола, а в същото време отказвах да разбера какво не ми е наред. Когато изтрезнявах нямах телевизия, а Нетфликс все още не съществуваше, затова четях книги. Четях книги за астрология, и за щастие, всичкото това време през което изучавах собствената си натална карта ме изпълни с много знания за да ви споделя как да интерпретирате вашата." - разказва Розбъд Бейкър от "Elite Daily".

Ето и нейните съвети:

Информацията

„Първо, ако сами ще се учите на астрология ви трябва вашата рождена информация. Това включва точното време на вашето раждане, градът, държавата и датата. Точното време е най-важното и е добре да го потвърдите с акта си за раждане, защото родителите ви може и да не помнят с точност. След като имате информацията, може да отидете на многобройни сайтове в интернет, но моите фаворити са Astrodienst или Café Astrology – и двата сайта предлагат безплатни натални карти. Независимо от сайта, който ще използвате, вашата натална карта ще изглежда горе-долу по този начин:
Знам, че изглежда много объркващо, но е лесно да го разберете. Единственото нещо на което трябва да обърнете повече внимание са планетите и техните кореспондиращи знаци: Слънцето, Луната и Асцедентът.“


Слънчевите знаци

„Слънцето е частта от картата, която най-вероятно вече можете да разпознаете. То е знакът, който търсите, когато търсите хороскопа си и е предопределен от датата ви на раждане.

Рибите са доста креативни, но лесно могат да бъдат измамени или прелъстени – всичките тези неща са верни за мен. Рибите също са определени като срамежливи и тихи. Да, има моменти в които съм срамежлива, но това не е част от личността ми.

В случай, че и вие не се разпознавате в Слънчевия си знак – ще ви обясня защо.“

Лунните знаци

„Лунният ви знак е определен от мястото ви на раждане.

Когато се интерпретира в картата, Луната и знакът, който съответства на нея показват вашето вътрешно „аз“, как контролирате емоциите си, връзката с майка ви и подсъзнателните ви мисли. Лунният ми знак е Дева, за които се знае, че са много критични, перфекционисти и не обичат да се провалят. Сега, въпреки, че съм доста приемлив човек (качество на Риби), аз също така ги и съдя (качество на Девата). С други думи, аз ще ви приема такива, каквито сте, но и ще ви съдя за това. Точно по тази причина мога да имам само такива приятели, които работят за да се усъвършенстват. Надявам се, че започвате да виждате, че наталната карта е също толкова наситена, колкото и вашата личност.

Тези карти не са за да опишат личността ви черно на бяло; те просто служат като карта за нюансите на характера ви.“

Асцедентът

„В дъното на картата ще видите вашия Асцедент. Той е определен от точното време на раждането ви. В моята карта той съответства на зодия Телец.

Асцедентът е вашето външно „Аз“ – ако попитате някой приятел или колега да ви опише с няколко думи, той най-вероятно ще опише характеристиките на вашия Асцедент. За да използвам моята карта за пример, телците се описват като смирени хора на които може да се разчита. Те също така са практични и независими. Това е доста далеч от характеристиките на рибите, така че ако някой познат ме опише като смирен и независим, някой който ме познава по-добре може да ме опише по друг начин. Като някой, който има Алцхаймер например, защото забравям ключовете си във фризера или пък се губя в собствения си квартал, докато разхождам кучето.

Приемете аталната карта като лук – Асцденетът е най-външният слой, Слънчевият знак е върешният слой, а Лунният знак е средата – слоят, който ви кара да плачете. Тези основни неща, ще са ви в голяма полза в случай, че решите да навлезете по-дълбоко. Влезте в сайтовете, които ви казах, ако имате интерес да научите повече и проучете значението на Венера и Марс в наталната карта – там нещата стават по-секси.“
 


 

Коментари към "Всичко, което трябва да знаете за да разберете вашата натална карта":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg