Всичко, което трябва да знаете за мъжа Риби преди да започнете връзка с него

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Риби е такъв идеалистичен и романтичен знак, така че е съвсем естествено, че Везни е неговото перфектно съвпадение!

Везните се управляват от Венера, планета на красотата, любовта и удоволствието и са оптимистични и отворени, точно като Риби.

Стрелецът е още един перфектен знак за Рибите, защото и двата знака имат чувство за свобода, така че даването на взаимно пространство няма да е проблем.

Мъжът, роден под съзвездието на Риби, последният знак на Зодиака, е пълнен мечтател.

Той е флиртуващ, очарователен и романтичен и като един истински воден знак, той също е интровертен и емоционален...най-емоционалният знак от всички, за да бъдем точни.

Неговият знак също се класифицира като непостоянен, което означава, че той е приспособим и променлив.

Това най-много се отразява в непрекъснато променящите му се настроения - поток от емоции, който никога не спира, придружен с огромно въображение.

Той е идеалист и е изключително любезен, но когато настроението му се развали, трудно да бъдеш около него. Когато обаче се върне към обичайното си настроение, то и той и вие ще бъдете на 7-мото небе.

Неговият знак се управлява от Нептун - планетата на мечтите, илюзиите и дълбоките емоционални връзки.

Това е коренът на неговото огромно въображение и неговата романтична и състрадателна природа, а също и на естествената му интуиция.

Той е може лесно да повдигне емоциите на другите ,но и да ги преживява също толкова силно, независимо дали иска или не.

Точно затова, когато си имала труден ден, той ще знае и незабавно ще се впусне в опити да ви развесели.

Неговият знак също така се управлява и от Юпитер - планетата на изобилието и щедростта, обясняваща огромната му гама от емоции, както и естествената му способност да осигурява грижа и подкрепа на другите.

Неговият знак е кръстен на съзвездието на Рибата, което е символ на много от неговите поведения.

Той плува през живота без грижа, а понякога се превръща в поток от чувства, но обикновено се движи по света по прост, сякаш бавен начин.

В синхрон с потопяващата емоционална енергия, той бързо плува нагоре по течението, когато се чувства застрашен, претоварен или  когато става въпрос за разногласия.

Той ще работи за мирно преодоляване на конфликта, предпочитайки да прости и да забрави, вместо да позволи проблемите да предизвика разделение между вас.

Твоят мечтател от зодия Риби живее с главата си в облаците, постоянно мечтае в своя собствен малък свят, където всичко е спокойно, приятно и романтично.

Той гледа към вас и вижда сродна душа и нямаше да е с вас, освен ако не ви чувстваше като идеална половинка, защото той силно вярва, че реалните му житейски взаимоотношения трябва са също толкова идеалистични, колкото и фантастичният свят, в която непрекъснато се намира.

Когато става дума за живот в спалнята, физическият акт на секса е само част от духовната и поетична връзка, която той наистина има с вас.

Неговото изобилие от романтични идеи и любовни емоции е прекрасно, но здравата връзка отнема повече от само добри намерения!

Неговите емоции управляват живота му толкова силно, че можете да изключите използването на логика или разум, за да го разберете.

Меркурий, планетата на интелектуални мисли и комуникация, всъщност се счита за пагубна за Рибите, така че вербализирането на неговите мисли и чувства въобще не е лесно.

Това, че знакът му се управлява мътната, мъглива Нептун може да доведе до сериозни конфликти.

Невинните Риби имат тенденцията да отплуват в момента, който някой повдигне гласа си или остър тон към него, което допринася за тяхната проблемна ескейпистка репутация.

Той живее живота си строго според собствените си условия.

Невъзможно е да му бъдат поставяни правила и ще се промъкне право през пръстите ви, ако се опитате да го хванете.

Емоционалните граници са трудни за поставяне и прилагане с него, защото нуждата му от пространство, интимност, привързаност или свободно време се променят и с настроенията му.

Неговото гигантско сърце прелива от привързаност и обожание към вас, но неговите невъзможно високи стандарти за лесна и винаги съвършена връзка неизбежно ще причинят проблеми.

Излизайте с мъж от зодия Риби, ако можете да простите неговата липса на график и планиране в замяна на импровизирани романтични жестове.

Той предпочита да изразява себе си с чувства и жестове, вместо да да говори , така че ако не сте емоционално съвместими, шансовете да останете заедно са слаби - не всеки е способен на откритостта, която той изисква.

Мъжът Риби е много чувствителен и в неговата природа е да обича да прекарва време сам, когато се чувства претоварен, а след това да се нуждае от постоянна компания.

Знайте, че от самото начало до самия край, връзката ви с него ще бъде едно голямо приключение и ако не можете да плувате през неговия порой от чувства, може да се окаже, че се давите.


 

Коментари към "Всичко, което трябва да знаете за мъжа Риби преди да започнете връзка с него":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg