„Въпрос на време“ или необикновена история за един обикновен живот

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Новини
„Въпрос на време“ или необикновена история за един обикновен живот
Снимков материал: Форум Филм България


Снимков материал: Форум Филм България

Симпатичен, свеж, романтичен, неангажиращ и в същото време ангажиращ... „Въпрос на време“ е филм, който определено си заслужава да гледате, ако искате да оползотворите времето си, разтоварвайки се!

 

Той ще ви поднесе много важни истини за живота по изключително лек и неангажиращ начин. Затова и ние, от BeU, толкова го харесахме! Филмът успя да ни очарова, потапяйки ни в една колкото стандартна, толкова и нестандартна любовна история, част от разказа за един необикновен, обикновен живот...

 

Звучи ви объркващо, нали? Е, добре де, ще ви разкрием част от пъзела на историята...

 

В нощта след поредния ужасен новогодишен купон, бащата на Тим (Бил Найти) споделя със сина си, че членовете на тяхното семейство имат дарба да пътуват във времето. Те не могат да променят историята, а само събитията в собствения си живот. И така, Тим (Домнал Глийсън) решава да направи своя свят по-хубав... като си намери гадже.

 

След като открива момичето на мечтите си в лицето на красивата Мери (Рейчъл Макадамс), Тим се впуска в преследване на идеални моменти, които да направят срещите на двамата незабравими. Той използва своите способности, за да организира идеалната първа вечеря, да предотврати неловките моменти при запознанството с родителите й и да направи най-романтичното предложение на света.

 

С течение на времето обаче разбира, че необикновеният му талант не може да го предпази от разочарованията и тревогите на ежедневието. Оказва се, че пътуването във времето крие много опасности, които могат да направят живота му не по-малко сложен от този на останалите хора.

 

Очаквайте „Въпрос на време“ в кината на 18 октомври 2013 г. А най-нетърпеливите ще могат да се насладят на ексклузивни предпремиерни прожекции на 21 и 22 септември в избрани кина в София, Пловдив, Варна и Бургас.  


 

Коментари към "„Въпрос на време“ или необикновена история за един обикновен живот ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg