В кои страни са най-лошите любовници?

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Може и да са спецове в производството на коли, но има сфери от живота, в които германците се нареждат на последно място. Или на първо, ако класацията е с обратен знак. Както е в случая.


Ако сте се чудили мъжете от кои нации са най-добри или пък най-зле в леглото, ето го отговорът. Едно изследване на сайта за глобални проучвания OnePoll.com попитало жените от 20 страни, които освен това пътуват често в чужбина, как оценяват различните нации според способностите им в леглото. И воала – германците заемат челната позиция по кофти представяне между чаршафите, защото били твърде…миризливи. Лоша работа за наконтените англичани – те са на второ място, защото пък са твърде мързеливи и оставяли жената да върши цялата работа.


Шведите се оказват твърде бързи, холандците твърде доминиращи, а американците – груби. Не е ласкателна класацията и за гърците, които пък били леко глуповати.


И, разбира се, никак не е изненадващо, че в листата на най-добрите любовници попадат горещите латино мъже – титлата грабват испанците. След тях се нареждат бразилци, италианци и французи.


От сайта обясняват, че допитването е направено сред жени, които пътуват много и които са посочили мъжете от различните страни, които са се представили най-слабо в секса.


А ето я и класацията!

Най-лошите любовници

1. Германия(миризливи)

2. Англия(мързеливи)

3. Швеция(бързи)

4. Холандия(доминиращи)

5. Америка(груби)

6. Гърция(глуповати)

7. Уелс(егоистични)

8. Шотландия(шумни)

9. Турция(потни)

10. Русия(космати) 

 

Най-добрите любовници

1. Испания

2. Бразилия

3. Италия

4. Франция

5. Ирландия

6. Южна Африка

7. Австралия

8. Нова Зеландия

9. Дания

10. Канада
 


 

Коментари към "В кои страни са най-лошите любовници?":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg