Георги Сърмов за футбола, успеха и красотата

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Зададохме десет изключителни въпроса на изключителния български футболен талант Георги Сърмов. Знаем, че знаете кой е той, но ще го изтъкнем отново - прекрасен полузащитник, роден на 7 септември 1985 г., в Бургас. Дебютира за Нафтекс, а през есента на 2006 г. преминава в Левски (София). Полуфиналист за купата на страната през 2006 г. През май 2010г. подписва с Касъмпаша. През 2013г. Ботев Пловдив го привлича в състава си.

 

1. Какво те накара да се прибереш и отново да играеш за България?

Аз нямах желание да се прибирам, но определени обстоятелства в живота ми ме накараха да се съобразя с действителността и да се прибера у дома.

 

2. Истина ли е, че за футболиста съотборниците са неговото семейство? Разкажи ни накратко как израстна ти и какво е твоето семейство.

Със съотборниците ми прекарваме много време заедно, но семейството е нещо различно и не бих ги сравнявал.

Израснах в нормално и скромно семейство. Оценявам всичко, което съм постигнал, защото съм положил много труд и постоянство.

 

3. Какви жени харесваш? Трябва ли задължително тя да е известен модел, актриса или певица за да я забележиш?

Твърдо не държа на модели, певици и прочие светски особи. Нямам и определен стандарт за конкретна визия. За мен е важно да е откровена и истинска жена.

 

4. Покорено ли е сърцето ти вече или женаската аудитория на BeU.bg все още има шанс за него?

Скоро ще мога да отговоря на този въпрос.

 

5. Според Хари Сейлъм, основател на лондонския салон Hari's Hair & Beauty мъжете преди се притеснявали да бъдат в един и същ салон с жените, но сега те си почистват веждите, епилират се и поддържат своя маникюр. Това са все неща, които все още българският мъж не признава, че прави. Смяташ ли, че има граници, с които мъжът трябва да се съобрази и да не прекрачва, когато иде реч за неговото самочувствие и хигиена?

Мисля, че граници няма. Всеки трябва да се грижи максимално за своя външен вид и комфорт. Не виждам причина, ако някой се дразни от окосмяването на ръцете си да не го премахне, само защото космите за друг може да са символ на мъжественост.

 

6. Занемареният мъж не е никак добра гледка. За наша радост разбрахме, че освен красив ти си и изключително поддържан. Как разбра за безпрецедентното откритие SHR?

За SHRразбрах от приятел, който беше изключително доволен от качеството на процедурите.

 

7. До момента всички широкодостъпни методи за обезкосмяване имат и своите негативи – болка, абсолютна невъзможност за приложение в дните преди плаж или пък дискомфорта от т.н. ‘врастнали косъмчета’. Ти защо не се притесняваш от SHR?

Определено болка няма! Процедурата е изключително ефективна и дълготрайна. Радвам се, че мога да ползвам SHR и през лятото. Периодът, в който е добре да стоя далеч от плажове е кратък.

 

8. Къде се виждаш след 5 години?

Все още активен спортист.

 

9. Суеверен ли си?

Може да се каже, че съм мъничко суеверен, но няма да разкрия кога съм такъв :)

 

10. Нашето мото е „Бъди себе си!”. Ти кога успяваш да бъдеше себе си?

Успявам да бъда себе си почти винаги. Има съвсем малки изключения в живота ми, когато се е налагало да не бъда.

Пожелавам на читателите на BeU.bg да успяват да бъдат винаги себе си!


 

Коментари към "Георги Сърмов за футбола, успеха и красотата":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg