Готини и лесни идеи за Хелоуин маникюр

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Съвети

Зловещо засмени фенери от тикви, плашещи паяжини, надгробни плочи, вампирски зъби, скелети, много кръв – Нощта на Вси Светии изобилства от зловещи символи, които, няма как, озовават се върху ноктите ни. И макар да не е наш признак, приветстваме повода да се маскираме и позабавляваме. Имате ли вече идея какъв ще бъде костюмът ви и как ще празнувате Нощта на ужасите? Ние ще ви помогнем с маникюра! Подбрахме няколко дизайна, които изглеждат атрактивно, като в същото време са и лесни за правене. Ето ги!

Най-елементарният и все пак много симпатичен дизайн е този с паяжината по ноктите. Какви цветове ще изберете, зависи от собственото ви желание. Дали ще я поукрасите, дали ще бъде само върху един нокът, вие решавате – каквото и да направите, няма да сбъркате.

 

Може леко да подобрите паяжината, като я изрисувате върху целия нокът и добавите паяче.

 

Класическите цветове за Хелоуин е тиквеното оранжево, черното като ужас и кърваво червеното. Ако искате наистина зловеща паяжина, сякаш извадена от Замък на ужасите, в крайна сметка заложете на рисунката от професионалист и класически цветове.

 

Може и да е доброто духче Каспър, но да го нарисувате върху ноктите не е никак сложно. А дали ще се получи creepy, зависи от майсторството ви. Но призракът си е класика!

 

Като говорим за символите на празника, няма как да пропуснем скелетите. Ето една идея за такива по ноктите.

 

Какво е Хелоуин без изкарващото акъла адски зловещо гробище? Ако изберете да посетите маникюрист специално за празника, накарайте го да пресъздаде сцена от Хелоуинско гробище върху ноктите ви.

 

Стана дума за Замъци на ужасите, нали? Е, няма как да не се сетим за замъка Бран и граф Дракула – много обичано превъплъщение за Хелоуин. Ето едни вампирски зъбки в маникюра.

 

Черната котка е неизменният символ за проклятия и лош късмет и неслучайно присъства и на този празник. Нарисувайте я върху ноктите!

 

Ето и една много симпатична идея в култовото оранжево и с черна котка, която спокойно можете да си нарисувате сами.

 

Ако предпочитате да останете с една идея по-семпъл маникюр, но все пак да се асоциира с Хелоуин, направете го много лесно – капнете върху контрастна основа малко червен лак, но така че да се "разтече" като кръв.

 

Снимки: Instagram, Pinterest

 

Вижте още:

Как да си направим есенен маникюр от изсъхнали листа

Петте златни правила за здрави нокти

 


 

Коментари към "Готини и лесни идеи за Хелоуин маникюр":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg