Грешки в секса

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Ти и той

1. Не се преструвайте.

Не е тайна, че мъжете обичат жени, които изпитват оргазъм, но симулирането му само ви отнема удоволствието, което заслужавате да изпитате. Освен това, ако мъжът мисли, че прави нещата както трябва, той само ще повтаря същите действия, водещи до нежелания резултат, което пък ви отдалечава още повече от истинския оргазъм. Това си е срамота! Ако сте за първи път заедно, се опитайте да сте искрени. Ако не сте изпитали оргазъм, а той ви попита дали сте, бъдете честна и му кажете истината. Колкото повече ви харесва мъжът, толкова по-искрена трябва да сте с него.

2. Показвай и споделяй.

Мъжете определено не могат да четат мисли. Ако не изпитвате оргазъм с някой мъж, му го покажете и обяснете какво да направи, не се страхувайте, че ще изглеждате прекалено освободена. Мъжете обичат предизвикателствата и особено такива, а освен това истинските мъже се възхищават на жени, които могат да разговарят открито на тази тема. Споделете му искрено мнението си и го поведете към финала. Трудно е да се задоволи жена, която сама не може да го направи. Ако не знаете какво да кажете и ако не маструбирате, е добре да започнете. Когато намерите мястото, движението, интензивността или комбинацията, която работи, споделете на мъжа каква е тя и работете заедно върху нея, докато не стигнете до фойерверките. Това е удоволствие от най-висша форма.


Дами, по-добре споделяйте с мъжа до себе си относно това, което искате.

3. Отдайте се.

Ако сте емоционално обвързани с някого, е възможно връзката с него да продължи колкото желаете и може да бъде „всичко”, което и двамата искате да бъде. Понеже биват изоставяни или поради други причини, някои жени се затварят в себе си и се изолират. Това поведение може и да предпази сърцето, но няма да помогне с нищо на сексуалните ви изживявания. Интимността не е секс и сексът не е интимност, но интимният секс може да бъде прекрасен. Ако изпитвате страх да не ви изоставят, опитайте да си кажете: „Може да не те обичам утре, но точно сега те обичам повече от всеки, който съм познавала някога”. После се обвържете и му се отдайте. Може да изпитате оргазма на живота си, той също.

4. Не изхвърляйте кучето.

Отхвърлянето в леглото е възможно най-лошото нещо. Мъжете са като малки кутрета. Представете си как се прибирате след дълъг ден и вашето кученце се втурва към вратата, за да ви посрещне най-възторжено. Вместо да коленичите и да го обсипете с любов, вие го изхвърляте. Колко често според вас е нужно това да се случи преди малкото кутре да спре изобщо да ви поздравява? Същото е и с мъжете. Освен ако не искате да изгуби интерес, което може да се случи доста лесно, намерете енергия да свикнете с това всеки път и завинаги.

5. Вашето сексуално желание.

Единствената разлика между едно страхотно приятелство и един романс е сексът. При запитване, направено между двойки, те са помолени да посочат с число от 1 до 10 в зависимост от това колко често, най-малко и най-много пъти в седмицата обичат да правят секс. Оказва се, че двойките, дали отговори от 4 и 6 пъти, обикновено изглаждат противоречията си, тези с 4 и 7 по-скоро не успяват, посочилите 2 и 5 пъти също, а да не говорим за 2 и 7. Спестете си 6 месеца от връзка, която не върви на никъде и при първия удобен случай споменете сексуалните си нужди в разговор, за да бъдете на една вълна. Забележка – противно на разпространеното мнение, повечето жени имат много силно сексуално желание! Много!

Опитайте различно място – може да нажежите страстите в кухнята.

6. Мислете извън леглото.

Матракът е за спане и понякога за секс, но ако сексуалният ви живот е скучен, най-вероятно стоите в хоризонтално положение повече от необходимото. Открийте различни места в дома си и различни места извън него. Асансьорите, стълбите, баните и гардеробите са само началото. Винаги се оглеждайте за страхотни места, на които да заведете партньора си. "Познай какво, скъпи? Открих ново място. Веднага тръгвай насам". Пренесете се във филма "9седмици и половина", за да направите любовния си живот неизчерпаем.

7. Поемете инициативата.

Мъжете обожават, когато жената е инициатор на секса. Чувстват се желани и това ги възбужда невероятно много.

8. Кандидатирайте се за Оскар.

Не всички жени обичат да правят орална любов. Тези, на които им доставя удоволствие, създават впечатление у мъжа, че са готови да я правят толкова дълго, колкото му се иска на него. Те не бързат и спокойно изчакват сигнал от мъжа, че е готов за нещо друго. Поне така изглежда. Резултатът е, че мъжът чувства жената по-близка, което пък удължава и прави по-приятен и за нея самия сексуален акт. Ако сте от жените, които не харесват да правят орална любов, ще бъде най-добре да си представите, че се кандидатирате за Академична награда Най-добра актриса в трилър.

Дайте му почивка. Мъжете обичат понякога жената да поеме инициативата.

9. Говорете. Или недейте.

Хората се делят на такива, които говорят по време на секс, и такива, които не го правят. Повечето могат и по двата начина. Опитайте се още в началото да разберете какво харесва и какво не партньорът ви в това отношение. Смисълът на секса е в задоволяването на човека до вас и ако всеки го разбираше по този начин, всички хора биха били много по-щастливи. Разбира се, много по-лесно е, ако си кажете един на друг какво обичате да чувате – или да не чувате.

10. Влезте в синхрон.

Ако току що сте започнали да излизате и той подръпне косата ви или направи друго безобидно нещо от сорта, не пъшкайте все едно ви е прегазил динозавър. Преиграването по време на секс е крайно досадно. Ако пък сте вече в синхрон, са позволени всички звукови ефекти на джунглата. А ако някой от двама ви направи нещо глупаво, спокойно се засмейте. В крайна сметка го правите за забавление, нали?


 

Коментари към "Грешки в секса":
Най-четени
Принцеса Шарлот влезна в историята след раждането на новия си брат Принцеса Шарлот...

Новият принц е № 5 в кралската...

20:01 | 04-23-18| Виж цялата статия
 
10 знака на езика на тялото, че вашият брак или връзка са в беда 10 знака на езика на...

№ 5 и 8 са особено показателни

13:29 | 04-20-18| Виж цялата статия
 
Кристина Агилера се появи без никакъв грим за последната си фотосесия Кристина Агилера се...

Певицата е почти...

15:55 | 04-12-18| Виж цялата статия
 
Започна филмовият фестивал „Master of Art” Започна филмовият...

Къде – София, Пловдив и...

14:22 | 04-13-18| Виж цялата статия
 
10 неща, които ще донесат късмет в дома ви 10 неща, които ще...

Може да поискате да...

18:25 | 04-17-18| Виж цялата статия
 
Близките приятели споделят едни и същи мозъчни особености, казва науката Близките приятели...

Но вие вече знаете това, нали?

13:02 | 04-19-18| Виж цялата статия
 
 
3 причини, поради които трябва да започнете да говорите със себе си 3 причини, поради...

Поне ще сте сигурни, че...

14:23 | 04-24-18| Виж цялата статия
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg