Грим ли? Нека е с лепенки!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Коса и грим

Хайде сега да си поговорим откровено по женски! Колко точно време ви отнема да сложите вашия си макияж? 2-3 часа? Е, краят на големите мъки вече е факт, защото най-новият хит са лепенките с готов грим.

Вече не е необходимо да пренебрегвате гаджето си през уикендите, за да провеждате домашни уроци по гримиране с YouTube. А да не говорим, че на някои от нас дори всичките 1562 клипа не успяха да помогнат. Черните петна по очите, скулите, носа и шията, така и не можаха да заприличат на опушен грим.

Добре, че на помощ се появиха цветните пластири! Просто избираш форма и цвят и лепиш! Лесно, бързо…чисто! Ето на това му казваме всички ние, работещите момичета, велико изобретение!

Лепенките с готов грим доста сериозно заплашиха палитрите, четките и всевъзможните видове апликатори. И нищо чудно, съвсем скоро козметичната ни чантичка да олекне с някой друг килограм!

Както можете да се досетите, тези самозалепващи се сенки са за еднократна употреба, но пък за сметка на това можете да се приведете в перфектен вид с тях, дори в трамвая по път за работа. А ако след края на работния ден, изникне непредвиден коктейл, процедурата е същата – избираш и залепяш.

Още по-хубавата новина е, че подобни лепенки се предлагат за устни и нокти! Декорацията на маникюра ви сега е просто като детска игра! А, червилото…при правилно поставяне, ще си е винаги на мястото!

Господа, това касае и вас! Или по-точно червените петна по яката на ризата ви!
 


 

Коментари към "Грим ли? Нека е с лепенки!":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg