Да помогнем на един млад човек да надвие съдбата си!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Обръщаме се  към вас с апел,  да помогнем на Светли от Перник. Младежът е един от осемте души в целия свят, които имат изключително рядък тумор на белия дроб.

Светли е само на 23 готини, а преди три години лекарите му откриват редкия тумор, той прекратява висшето си образование, за да се лекува.

Но това е една много трудна и непосилна задача за него и семейството му, защото са нужни много пари.

Още по-сложно става лечението на Светли, когато се налага да се търси специалист , който да направи операцията, заради естеството на тумора, много лекари отказват и едва три-четири месеца по-късно се намира такъва, който да се съгласи. Д-р Цветан Минчев извършва интервенцията, а младежа е бил толкова щастлив, че се зарекъл, че когато един ден се ожени, ще го покани за кум на сватбата си.

Болеста на младежа е променила не само неговия живот, а и живота на семейството му. Те продават жилището си, за да могат да съберат пари за лечението на сина си и отиват да живеят при роднини. Това обаче не е достатъчно, парите не стигат.

На 8 юли тази година на Светли му е направен скенер и резултатите са повече от добри, 30% спад в активността на расейките. Това обаче, не слага край на лечението му, в следващите няколко месеца, той трябва да приема медикаменти, които са на стойност 4500 лв., непосилна сума за неговото семейство.  След тези няколко месеца, на Светли ще му се направи още един скенер, но дори и да се окаже здрав, той ще трябва да продължи лечението си и да бъде преглеждан поне още пет години, което означава, че ще са му нужни поне 80 000лв. за  прегледи.

 

Мили хора, помогнете на Светли, помогнете на един млад и амбизиозен младеж да пребори болеста и да надвие съдбата, която му е отредила тежък път. Един SMS, един банков превод без значение от големината на сумата, могат да помогнат на този млад човек да живее, да се усмихва, като вас, като мен... Дори само да споделите тези редове на стените си във Фейсбук може да се окаже от отгромна помощ, апела ни да достигне до повече хора и повече хора да отворят сърцата си, да помогнат на Светли.

Да бъдем до него в това тежко изпитание, той има нужда от нас и ние трябва да му помогнем!

 

ДАРИТЕЛСКА БАНКОВА СМЕТКА:

Светослав Йорданов Стоилов

ОББ, клон Перник

IBAN: BG36UBBS80021046703330

BIC: UBBSBGSF

SMS с текст  DMS SVETLI НА 17 777  – цена 1 лев


 

Коментари към "Да помогнем на един млад човек да надвие съдбата си! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg