Да се влюбиш за 60 секунди

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Тенденции

Несравнимо! Неочаквано.

Не трябваше ли повече време за любовта?


Трябваше, но... Заобградени с иновации и Интернет, размисли и Фейсбук постове, ние сме поколението 24/7. Всеки един момент очакваме нещо ново да ни се случи. Някой да се обади по телефона и да каже нещо ново, някоя нова книга да се появи, нов сериал да излезе, нов бар за събота вечер. Нищо старо не ни е интересно - очакваме с интерес само новите неща! Освен едно... да се влюбим бързо и неочаквано!

 

Това променя всичко. И всички. Всеки един ден е едно ново начало, макар и със стария сериал, и с вече прочетена книга и в добре познатия ни бар. Всичко е някак си по-различно. Детайлите са по-пъстри и по-дълбоки, близките хора стават едни такива... различни!

 

Когато се влюбим, лесно си даваме сметка за това, колко пусто и празно е ежедневието ни. Колко много са безсмислените неща за които отделяме време. Трябва ли да се влюбим за да си дадем сметка? Сигурно! Поне практиката казва това...


Нека си даваме тези 60 секунди всяка сутрин тогава! Нека всеки ден да се влюбваме в Живота! Нека да преоткриваме себе си и истински важните за нас неща.


Нека си даваме шанс да бъдем влюбени и щастливи!... Може пък и да започне да ни се получава.  

 

Вижте още:

Колко дълго трае любовта?

Кога казваме пъреото "Обичам те"?


 

Коментари към "Да се влюбиш за 60 секунди":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg