Дженифър Анистън със специално послание към таблоидите

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Тя е известна, красива с перфектно тяло и не, не е бременна! Ако това се случи ще си каже сама, дотогава иска да бъде оставена на мира, доколкото това е възможно с нейния звезден статус.

Да, говорим за Дженифър Анистън, която написа, специално есе до таблоидите по повод последните слухове за предполагаемата ѝ бременност.

„Ние се чувстваме пълноценни с и без половинка, с и без дете. Сами за себе си решаваме какво е красиво или не, когато се отнася за телата ни. Не е нужно да сме омъжени или да ставаме майки, за да сме напълно завършени като личности. Трябва да постигнем щастливия край на нашата приказка, както сами го разбираме“, пише тя.

Богата, талантлива и достатъчно слаба, че всяко леко издуване на коремчето да бъде отчетено като бременност. Само напишете в Google: Дженифър Анистън, деца” и ще се натъкнете на новини като – „тя очаква момче“, „ще осинови две момиченца“, „ще си наема сурогатна майка“, „тя и Джъстин Теру ще си осиновят дете, за да спасят брака си“.

Нищо чудно, че вече ѝ е дотегнало и е решила да изкаже мнението си за, така наречените „журналисти“, които си играят на сценаристи с личния ѝ живот.

„Непрекъснато си повтарям, че таблоидите са като хумористични книжки, които никога не бива да се вземат насериозно, а хората се обръщат към тях като към някаква сапунена опера, с която да се разсеят от собствените си проблеми. Но напоследък ми е трудно, защото, те изкривяват цялата представа за мисията на жената в този живот“.

Дженифър е на 47, което според статистиката в Америка означава, че е близо до менопауза и това е основната грижа на таблоидите. „Да, някой ден може и да стана майка и ще го обява сама, но в никакъв случай не ми е приоритет“, твърди тя. Такъв отговор обаче не се харесва на пресата и тя е принудена да си измисля по-удовлетворяващи варианти.

Все пак, Анистън изразява оптимистично предположение, че „може би някой ден таблоидите ще бъдат принудени да отразяват действителността такава, каквато е, защото на хората ще им писне от глупости“. Ще поживеем и ще видим.
 


 

Коментари към "Дженифър Анистън със специално послание към таблоидите":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg