Дневната Луна на Свети Валентин е голяма възможност за любов

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Денят на Свети Валентин настъпи.Този празник и неговите пресилени емоции, от които би трябвало да се чувстваме добре, могат да накарат и най-зашеметената двойка да се зачуди какво да прави и да се чувства неловко.

За щастие има още едно събитие, съвпадащо с 14-ти и 15-ти тази година, което може да има по-голямо влияние върху вашия любовен живот.

В 11:05 ч на 15 февруари, ще дойде новата луна за месеца - което означава, че ще прекараме Св. Валентин почти във новолуние, понякога известно като Тъмната луна, когато ако въобще се вижда Луната, то е едва, едва. В духовно отношение този лунен период се характеризира с фина, тиха енергия -  тази на новата луна; и най-важното е, че носи със себе си обещанието за ново начало на хоризонта.

Всеки месец на годината има тъмна луна и новолуние, така че ако не разполагате с любов в живота си, това е просто една редовно насрочена възможност да започнете нови неща или да приемете промени с енергията на луната.От друга страна, тъй като този път тези лунни фази се случват, когато мислите на много хора се насочват към романтиката, просто може да видите промени в тази конкретна област от живота си.

Разбира се, не очаквайте Луната да предизвика раздяла или предложение за брак или връзка от нищото - от вас зависи да предприемете необходимите стъпки, за да осъществите тези промени и важни етапи. Енергията на луната по време на тези фази е подобна на тази на камъка на върха на хълма. Има много потенциална сила, но тя се нуждае да бъда побутната, за да се задвижи.

Ако имате връзка и желаете да задълбочите нещата между вас и партньора си, тази седмица може да бъде подходящо време да започнете да се движите към следващия етап.Може би сте готови да споделите дома си, да се срещнете с родителите на другия или просто да опознаете по-добре половинката си. Използвайте това време, за да изведете целите си и да видите накъде води разговорът между вас.Този лунен период възнаграждава малките стъпки, така че не се чувствайте притиснати  да форсирате нещата.

Тези, които са без връзка, може да почувстват промяна тази сряда, но тази промяна ще бъде по-вътрешна.Независимо дали сте ходили активно по срещи, или не, вашият статус на самотен може да се промени.Новите луни могат да ни насърчават да търсим " на чисто", което този месец може да се прояви като изтриване на приложения за запознанства, в които ви е писнало да сърфирате или намиране на ново място за бъдещи срещи.Да не звучи прекалено оптимистично, но това може да е чудесно време да се отворите за  нов човек (или някой, който не е ваш тип).Колкото и малка промяна да направите в своя подход към любовта, другите трябва да забележат.

Независимо дали сте заклет почитател на Свети Валентин, Трифон Зарезан  или пълен циник имайте предвид, че благодарение на Луната има още нещо, което можете да празнувате на 14-ти. Ако не друго, размишленията за любовта под тъмна луна ще ви накарате да се чувстват особено драматични и тематично прилягащи.

И не забравяйте какво всъщност е най-важно на този ден за нас в България  - На 14 февруари православната църква почита успение на Свети Кирил Философ.


 

Коментари към "Дневната Луна на Свети Валентин е голяма възможност за любов":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg