Доказателството, че няма невъзможни неща (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Снимков материал: fashionising.com

Гледките, които ще видите, може да ви стреснат, шокират или дори разплачат. Но те са част от реалността. И не, не ви ги показваме, за да ви сдухваме. Правим го, за да ви отворим очите и да ви докажем, че щом човек иска, няма невъзможни неща!

 

Ние, хората, често обичаме да влизаме в ролята на жертва, за да си дадем оправдание на собствените си неуспехи, за да получим вниманието на другите, за да изглеждаме герои в своите и в нечии други очи... И обикновено правим това несъзнателно. Просто, защото затваряме възприятията си за възможностите, просто защото си поставяме граници.

 

Истината е, че независимо дали си казваме, че можем или не можем да постигнем нещо, обикновено и в двата случая сме прави. Поради простата причина, че първата и най-важна предпоставка, за да осъществи човек мечтите си, е убедеността в това, че е способен и заслужава да го направи.

 

Има ли нещо по-ограничаващо от физическата неспособност да постигнеш нещо? И има ли нещо по-вдъхновяващо и показателно от хора, които са успели да надскочат точно тези ограничения? Едва ли!

 

Чрез видеото, което сме ви подготвили, ще ви срещнем с точно такива силни характери. Ще видите, че те не са никак малко и че нещата, които са постигнали в своето състояние, далеч не са за подценяване.

 

Вижте го и не забравяйте, че човек може всичко! И не позволявайте да се налага животът да ви удари шамар, за да го осъзнаете. Радвайте се на това, което имате и го използвайте!  

 

Вижте още: 

Най-уникалният спортен момент в човешката история

Колко силен може да бъде човешкият дух?


 

Коментари към "Доказателството, че няма невъзможни неща (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg