До сега сте разяли авокадото по напълно погрешен начин!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация




 
Сама вкъщи

Рязането на авокадо изглежда лесна работа - докато не трябва да се справяте с добре узрелия плод и тази огромна костилка. Премахването й може да бъде коварно; Аз лично си срязах показалеца някъде за осми път, когато ножът с остър ръб се подхлъзна на костилката и се озова върху кожата ми. Но сега открих много по-лесен начин, който  осигурява перфектни резени всеки път.

 

Вместо да разрязвате наполовина авокадото по дължината му,  режете напряко, през средата, около костилката. Ако авокадото е узряло, можете просто леко да го стиснете и костилката  ще падне сама веднага. Не е необходимо да се борите с опасния нож! Но истинската магия идва щом се махне костилката.

 Можете да издълбаете авокадо от кората/ люспата (или използвайте ръцете си, за да обелите  двете половини, ако сте перфекционист), след това нарежете авокадото на кръгчета или пръстени.Сега можете да поръсите салатата или сандвича с кръгчетата или да ги разрежете наполовина, каквото е моето предпочитание, така че да имате хубави плътни резени като тези на снимката.


 

Коментари към "До сега сте разяли авокадото по напълно погрешен начин!":
Най-четени
 7 съвета за плосък корем 7 съвета за плосък...

Вижте кои са те!

13:17 | 03-11-19| корем...
 
7 причини да не се страхувате от яденето на въглехидрати 7 причини да не се...

Те са жизнено важна съставка...

11:12 | 03-13-19| Виж цялата статия
 
 Страничните ефекти на зеления чай, за които трябва да знаете Страничните ефекти...

Вижте кои са те!

17:26 | 03-19-19| странични...
 
 Кое е най-подходящото олио за вашата коса? Кое е...

Научете повече!

15:15 | 03-22-19| как...
 
Какво е сухото масло и как да го използваме? Какво е сухото масло...

Научете повече!

15:26 | 03-11-19| сухо масло...
 
Защо захарта е вредна и какви са алтернативите? Защо захарта е...

За по-добро здраве!

17:10 | 03-22-19| захар...
 
Полезно или вредно е маслото: разгорещеният дебат продължава Полезно или вредно е...

Споровете дали маслотое...

19:52 | 10-31-18| масло месо...
 
 Кратко интервю с Кристин Нагел  - главен парфюмер на Hermes Кратко интервю с...

Главен парфюмер на  Hermès

11:15 | 03-11-19| кристин...
 
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg