Евразия?! Ми да, лошо нЕма...

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Препоръчано

Въпроси, на които всеки от нас трябва да си отговори, когато опонира на малкото останали протестиращи пред Парламента с думите: И кой ще дойде след тези? ГЕРБ ли?

 

Ако човек погледне отстрани, да речем от чужбина, положението в България през последните 24 години е кристално ясно: Уж демокрация и свобода, а само "бивши" комунисти управляват. И то от най-лошите: пристрастените към материалното! За ваше сведение, Димитър Благоев, Сталин, Ленин, а и другарят Тодор Живков, умират в нищета, без банки, телекомуникационни компании и заводи за производство на цигари.

 

Но, да не се разсейваме! Едва ли някой още не е чувал за Евразийския съюз, но за този бъдещ проект, подобен на комунистическия СИВ (Съвет за Икономическа Взаимопомощ, 1949 - 1991 год.) говорят основно жОрналисти. Добре подбран слугинаж, който за 1 500 лв. заплата е готов да пише и говори всичко, каквото му се даде като "опорни точки". Никога обаче няма да чуете политик от БСП и ДПС да говори за Евразийския съюз. Защо ли? Защото още "не му е дошло времето"! Само би се компрометирал в момента и би отворил очите на тези, които сега питат: И кой ще дойде след тези? ГЕРБ ли?

 

Не, приятели, няма да дойде ГЕРБ. Идва Евразийският съюз! Поднасят ни го с ефекта на "сварената жаба", а именно: ако една пуснеш в съд с гореща вода една жаба, тя за моментално ще изскочи от него. Ако обаче водата е със стайна температура и започнеш постепенно да я нагряваш, то жабата ще се свари (буквално), без дори да направи опит да се спаси. Някои биолози го наричат "способност на организмите да се приспособяват", старите хора му казват "на час по лъжичка", определени икономически среди го наричат "световна конспирация" и го свързват с евреите,... а то всъщност си е чисто и просто евтина манипулация!

 

Тя започна от малкия "бял вожд" на партия "Юруш" (турска дума, означаваща Aтака). Започна с изрази като западни колонизатори, по-малкия ни брат Русия - ...!?, България може "сама" да се оправя и няма нужда от Европейски съюз. Премина през много жОрналисти, като Петър Волгин и др., за да се стигне до култовото изказване на външния ни министър Вигенин по повод санкциите на европейската комисия за недемократичните и непазарни условия по проекто-договора за "Южен поток", а именно: "Европейският съюз няма да решава дали да го има Южен поток". Разбира се това изказване мина "покрай ушите" на повечето медии, но ние го помним. И няма да го забравим! Защото то означава само едно: Европейският парламент може да решава само за страни членки на Европейския съюз... Къде ще е България след 2-3 години?!

 

Преди 24 години Русия (бившата СССР) ни "пусна" малко от опеката си, защото имаше финансов проблем. Този проблем вече го няма!

 

На дневен ред е Украйна...  

 

Вижте още:

Разделяй и владей... България

Безидеен протестиращ или емигрант? Какъв ли щеше да е Левски днес?


 

Коментари към "Евразия?! Ми да, лошо нЕма...":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg