Едно упражнение, за да се чувствате прекрасно в кожата си

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Спорт

Ето ви няколко причини да опитате ориенталски танци – придобивате секси умение, горите калории и извайвате мечтаното тяло, освен това е и забавно.


Добавяме обаче и още една – учени от австралийския Flinders University открили, че жените, които се занимават с ориенталски танци са по уверени във външния си вид, ангажирани са с по-малко мисли за собствения си вид и по-малко се интересуват от това как другите възприемат външния им вид, за разлика от жените, които не танцуват. Изводът, който учените са направили, е, че освен чисто физическия ефект, ориенталските танци влияят добре и върху самооценката и начина на възприемане на собствения ни имидж.


Ориенталските танци са много подходящи за всеки тип тяло, а самоувереността по отношение на тялото всъщност е от особено значение за овладяване на съблазнителните движения – ако се чувствате добре в кожата си, ще танцувате добре.


Щом бели денс наистина влияе толкова добре за самочувствието, а и помага да влезем във форма, защо да не опитаме. Първоначално може да се чувствате неуверени, но само след няколко танца ще забележите как възприемате тялото си все по-добре. За да не се притеснявате, започнете танците вкъщи. След време може да опитате и в група.
 


 

Коментари към "Едно упражнение, за да се чувствате прекрасно в кожата си":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg