ЕКСКЛУЗИВНА ВИЕДО ИЗПОВЕД! Криещият се Илиян Тодоров пусна клипче, озаглавено „Истината за Соло“

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Из мрежата

"Аз съм Илиян Тодоров, единствения обвиняем по делото Соло. Този месец Върховния съд ми даде доживотна присъда без да има свидетел или доказателство срещу мен. До сега мълчах, но вече нямам какво да губя. Това е истината по делото Соло."

 

Това са думите, описание към видеото, което осъденият на доживотен затвор Илиян Тодоров озаглавява „Истината за Соло“. Напомняме ви, че той е обвинен за смъртоносното наръгване с нож на Васил Александров (24 г.) и Кирил Въжаров (21 г.) на 18 Април 2009 г. Както и за нанесените рани на приятеля им Кирил Димитров. На първа инстанция, заподозреният е оправдан. Но според Апелативния съд има предостатъчно доказателства, които сочат, че именно Тодоров е убиеца. Той получи доживотна присъда. И изчезна...

 

Но реши да каже на обществото и своята гледна точка. Не искам да ви обвързвам с мнение, но поне на мен това видео ми изглежда супер неискрено. В мен бушуват много емоции в момента, но ще се въздържа, защото не познавам детайлно случая и не искам да подвеждам никого. Затова вижте видеото и най-добре всеки сам за себе си да прецени.


 

 

 

Вижте още:

Защо у нас самоотбраната е престъпление?

Колко хитър е кметът на Хитрино?


 

Коментари към "ЕКСКЛУЗИВНА ВИЕДО ИЗПОВЕД! Криещият се Илиян Тодоров пусна клипче, озаглавено „Истината за Соло“":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg