Емилия била скромна и изплашена. Преди!

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Лица

Съвсем наскоро, в предаването „Тази Неделя” фолк дивата Емилия изпадна в доста откровения за живота си и най-вече за това каква е била преди време!

Преди Емилия беше много скромна, много изплашена когато дойде от провинцията. Не съм забравила от къде съм тръгнала, не съм забравила, че още от самото начало съм работила за 15 лева на вечер. Не съм забравила, че не съм от богато семейство. Не съм забравила, че баща ми и майка ми са от малък град. Ходя си в Гълъбово и се гордея с моя град” – сподели изпълнителката.

Още по-забавни са спомените й от първия й клип, който е към песента „Весело момиче”:

Тогава съм си мислила, че в този клип съм най-красивата на света. А сега, че по-комично нещо не съм гледала! По онова време нямаше нито гримьори, нито фризьори, нито стилисти. Бяхме по-естествени, по-истински. Сега всички хора сме по-изкуствени и по-обиграни“.

Певицата е и над определението „чалгаджийка”! В своя и в защита на колегите си, тя сподели, че именно „чалгаджийките“ са певиците, които пеят най-добре на живо и изпълняват по уникален начин българска народна музика.

Хм, Еми, не бъди толкова категорична. Всяко правило си има своите изключения! Дали е така и във фолк гилдията, оставяме на вас да прецените! 


 

Коментари към "Емилия била скромна и изплашена. Преди! ":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg