Ето какво казва размерът на вашия малък пръст за вашата личност:

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Тип 1 - Вашето кутре е около 3/4 от височината на безименния пръст

 

Склонни сте да криете чувствата си от другите, за да се представяте за по-силни и независими, отколкото всъщност сте. Откритостта не е черта, която ви е присъща. Отнема ви известно време, за да се доверите на някого, но когато го направите, вие се отнасяте дълбоко емоционално към него. Имате голямо сърце и обичате да помагате на другите. Известни сте с етичността си в работата и своята почтеност.

Тип 2 - Вашето кутре достига само около половината от височината на безименния ви пръст

 

Вие сте леко срамежлив и сдържан. Рядко правите първия ход. Във връзките сте лоялни и надеждни. След като си набележите дадена цел, вие се стараете да я постигнете. Дълбоко в себе си сте чувствителни и се страхувате да не бъдете наранени. Другите ви виждат като независими, но вие тайно мечтаете да намерите своята сродна душа. Известни сте с миротворските си умения и спокойното си поведение, дори по време на криза.

Тип 3 - Вашият малък пръст е почти толкова дълъг колкото безименния

 

Предпочитате да пазите проблемите си за себе си, което може да доведе до напрежение, когато някой близък знае, че има нещо нередно. Не се разстройвате лесно, но обичате нещата да са под  контрол. Непознатото не ви плаши. Напротив, посрещате го с отворени обятия. Вие сте прям и предпочитате да се обграждате с честни хора, от които можете да зависите. Не харесвате хората, които украсяват нещата.


 

Коментари към "Ето какво казва размерът на вашия малък пръст за вашата личност:":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg