Ето какво разкриват подсъзнателните драсканици за вашата личност

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Независимо дали сте мечтател, мислите твърде много или изобщо не мислите - много от нас обичат да рисуват. Тези прости малки рисунки, които правим с химикалка или молив и които не осмисляме много, могат да кажат много за вашата личност.

Драсканиците са прозорец към нашето подсъзнание. Те, в основата си са несъзнателен израз на нашите истински чувства. Какво мислите, че рисунките ви могат да кажат за вас?

Фигури от линии

Ако рисувате хора, направени само от линии, е възможно да сте социално изолирани. Нарисуваните фигури могат да бъдат знак за емоционално нестабилна личност. Хората, които рисуват фигури, могат също да бъдат привлечени от изолацията в опит да избегнат отговорностите си.

Очи

Рисуването на очи може да означава няколко различни неща. Първо, ако окото е затворено, това може да означава, че лицето, което го е нарисувало, отказва да погледне навътре в себе си духовно или емоционално. Човек, който рисува затворено око, може да не може да погледне в себе си, защото може да не успее да се справи с това, което вижда.

От друга страна, ако рисувате голямо, отворено око, най-вероятно сте отворен, социален човек. Ако очите не са големи, но сякаш гледат към теб, това може да означава, че „художникът” се чувства наблюдаван отблизо.

Вашето собствено име

 

Ако една от любимите ви драскулки е вашето собствено име, може би сте малко погълнат от себе си. Хората, които не могат да спрат да изписват подписа си, често са малко нарцистични. Ако се хванете многократно да пишете името си, докато се опитвате да правите други неща, това може да е знак, че сте малко егоцентричен и подсъзнателно сте зает с мисълта за себе си.

Животни

Рисунките на животни са интересни, защото има много видове различни животни, които могат да бъдат нарисувани и всички те означават различни неща. Ако рисувате нещо свирепо като тигър или вълк, това може да представлява гневно подсъзнание. От друга страна, ако рисувате лисица, вероятно сте достигнали предела на нещо или се опитвате да бъдете хлъзгав или хитър. Ако рисувате катерица, вероятно се нуждаете от подслон и защита. Ако хванете себе си, че рисувате лъв отново и отново, може да виждате себе си като цар на джунглата, по-висш от всички около вас. Всеки, който постоянно рисува едно и също животно отново и отново, вероятно също се опитва да имитира характеристиките на това животно.

Геометрични фигури

Ако рисувате квадратчета, триъгълници, конуси, диаманти или други геометрични фигури, вероятно сте много предпазлив човек. Хората, които обичат да рисуват този тип символи, обикновено са твърде упорити - особено когато настояват да използват изобилие от предпазливост. Хората, които рисуват такива форми последователно, могат да бъдат доста потайни и недружелюбни.

Природа

Рисуването на ярко слънце с цветя и облаци, което изобразява ярък и слънчев ден може да бъде знак, че наистина имате позитивен поглед върху живота.

X-ове и кръстове

Рисуването на големи знаци „X” като драскулки вероятно означава, че се чувствате виновни за нещо, което сте направили.

Кутии или къщи

Малките симетрични кутии или къщи говорят за рисувач, който е прецизен и планира добре своите планове предварително и най-вероятно не желае да променят тези планове за нищо на света.

Кръгове

Хората, които рисуват пръстени и кръгове, обикновено са интроверти. Въпреки че биха могли да бъдат интровертни, повторението на кръгови или пръстеновидни рисунки може да сочи, че художникът им се нуждае от емоционална хармония в живота си. Ако рисувате кръгове, може би е добра идея да намерите приятел.

Спирали

Поздравления, ако рисувате спирали, може да сте гений. Рисуването на спирали е знак, че вътрешно не страдате от много сериозни проблеми и че ежедневните грижи са напълно решими за вас.


 

Коментари към "Ето какво разкриват подсъзнателните драсканици за вашата личност":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg