Ето какво разкрива сезонът, в който сте родени за вашата личност

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Любопитно

Всеки знае, че зодиакалния знак разкрива невероятни неща за вашата личност и съвместимост. Знаете ли обаче, че и сезонът, в който сте родени, също оказва голямо влияние върху вашата личност. Природата има дълбоко въздействие върху вас и сезонът, в който сте родени, може да ви разкаже много за същността ви. Естествено, склонни сте към определени неща, в зависимост от времето на годината, в което сте родени. Какво означава сезонът, в който сте родени, за вашата личност? Разберете, като намерите сезона, в който сте родени, от списъка по-долу и прочетете какво разкрива той за вашата личност.

Зима

Ако сте родени през зимата, обикновено някъде от средата на ноември до края на февруари, най-вероятно сте трудолюбив и кариерист. Обратната страна на това е, че хората, родени зимно време, могат да бъдат изключително критични към себе си. Зимните бебета имат високи очаквания към себе си и когато не постигнат очакваното, могат да се депресират. Вие сте трудолюбиви и постигнете мечтите си последователно. Въпреки това, малка неравност по пътя понякога може да ви изглежда като края на света. Това, което е малко разочарование за някои хора, може да бъде сериозно притеснение за тези от нас, които са родени през зимата.

Пролет

След зимата, от началото на март до края на май, идват пролетните бебета. Хората, които са родени пролетното време, обикновено имат слънчево разположение и положителен поглед върху живота. Раждането през пролетта, ви дава приключенски и светъл дух. Вие сте склонни да бъдете най-веселият човек в стаята и хората постоянно ви търсят за вдъхновение и насърчение. Винаги сте в подкрепа на вашите приятели и семейство, и в замяна те винаги са щастливи, че сте наоколо, защото вие осветявате и разведрявате техния ден. Вие сте силно емоционална личност и проявявате съчувствие към почти всички. Единственото нещо, което може да ви подтисне, е когато нещо наистина ви разстрои емоционално – като например скарване с близък приятел.

 

Лято

Летните бебета, родени от началото на юни до края на август, са едни от най-любящите хора, които познавате. Да бъдеш роден в най-топлия сезон на годината ти дава изключително топла душа. Вие сте нежен и грижовен и не можете да понасяте някой да е болен или в неравностойно положение. Хората обикновено ви казват, че имате голямо сърце, но за вас е естествено да се грижите за някого безкористно. Вие сте толкова страстни, че понякога може да изпреварите самия себе си. Каузите, с които се занимавате често ви правят емоционални и можете да бъдете силно конкурентни. Вие сте толкова лоялни и грижовни, че ще защитавате каузата си докрай.

Есен

Есенните бебета се раждат след лятото, от началото на септември до средата на ноември, когато започва зимата. Хората, които са родени през есента обикновено имат добра перспектива в живота. Вие сте стабилни и надеждни и това кара хората да разчитат на вас повече, отколкото бихте искали понякога. Вие сте ориентирани към целта - целенасочени. Постигнали сте много в живота си и имате много с какво да се гордеете. Вие не губите време, енергия или пари в несериозни неща, както другите хора. Понякога може да се дразните от хора, които се занимават с глупави и непрактични начинания и понякога ви измъчва това, че съжалявате хората, които не могат да напредват, защото постоянно са заети с дребнави неща.


 

Коментари към "Ето какво разкрива сезонът, в който сте родени за вашата личност":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg