Ето как тренират обикновените жени! (видео)

Влез през Facebook
Вход | Регистрация
 
Спорт

Колко много жени търсят диети и тренировки, само за да си влязат в любимите дънки от тийнейджърските години?


Спортът е здраве – това е простичката истина, която всички трябва да осъзнаем.


Впечатляващо видео вдъхновява всички жени да се заемат сериозно със спорт. Не просто за да са секси в мини пола, а за да са здрави. Видеото показва жени във всякакви форми и размери, които се потят много здраво, за да подобрят формата си.


Защо харесах видеото? Защото това съм аз, защото това е най-добрата ми приятелка и друга нейна приятелка, и сестрата на тази приятелка. Защото истината е, че повечето жени, които се потят в залите или у дома, не са с перфектните мерки на фитнес моделите, които ни показват как да правим упражненията. И истината е, че на първо място трябва да осъзнаем, че тренировката е за здравето ни, не заради това дали се харесваме в обществото.


Любопитно ни беше да научим, че всъщност видеото е дело на английската правителствена агенция SportEngland и не цели да продава каквото и да било. Агенцията е провела проучване, което показало, че 75% от жените искат да са по-активни, но не го правят заради страх от мнението на другите. Така от агенцията са решили, че най-добрият начин да накарат жените да тренират повече е като им покажат как напълно реални, обикновени жени го правят и как се чувстват по-уверени, силни и горди със себе си.


"Потя се като прасе, но се чувствам като лисица", "По дяволите, изглеждам секси" – мислите на жените, които тренират упорито, определено правят посланието повече от ясно – така изглеждат истинските тренировки, няма грим, няма прически и няма универсален тип фигура. Последното нещо, което трябва да ви спира да тренирате, е какво ще си помисля другите хора в залата, когато ви видят. Правете го за себе си, не за другите!

 

Това момиче може!

 


 

Коментари към "Ето как тренират обикновените жени! (видео)":
 
Copyright © 2010 BEU All rights reserved. | Colocation @ Sofia Data Center RSS BEU.bg